Τραγωδία στα Τέμπη: Με δάκρυα στα μάτια ο Κώστας Καραμανλής - ''Είναι θλιβερή μέρα, Οι σκέψεις όλων είναι με τα θύματα & τις οικογένειές τους''

Ξέσπασε σε λυγμούς στον τόπο της τραγωδίας....

Ανείπωτη θλίψη  για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η Ελλάδα σήμερα θρηνεί. 

Σε 36 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί εξαιτίας της σύγκρουσης επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική, αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, τον πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη. Παράλληλα 66 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, εκ των οποίων οι 60 σε απλές κλίνες και οι υπόλοιποι 6 σε ΜΕΘ.

Ο κ. Βαθρακόγιαννης τόνισε ότι εκτιμάται ότι ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να ανέβει.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη - συγκλονιστική στιγμή: Επιζήσασα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας της (βίντεο)

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έσπευσε στα Τέμπη μετά την τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Αναλυτικότερα μιλώντας με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε:

«Είναι θλιβερή μέρα. Όλοι όσοι έχουμε βρεθεί εδώ, εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη, οι σκηνές είναι συγκλονιστικές. Οι σκέψεις όλων είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Είναι μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος. Ό,τι πούμε τώρα θα είναι πρώιμο και στην ουσία με αυτό τον τρόπο βεβηλώνουμε τους ανθρώπους που χάνουμε. Να δείξουμε όλοι μας ψυχραιμία και να μείνουμε σε αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ