Σοκαριστικό βίντεο με Αμερικάνο διάσημο αθλητή να δέρνει άγρια το κορίτσι του - Πόσο θα μείνει στην φυλακή;

Τη χτυπάει ανελέητα μπροστά στο βρέφος

 

Αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου καταδικάστηκε για την αποτρόπαια σωματική βία που άσκησε στην πρώην σύντροφό του, με βίντεο που κόβει την ανάσα.

Ο αστέρας του αμερικανικού πρωαθλήματος ποδοσφαίρου (NFL) Zac Stacy φυλακίστηκε για τις επιθέσεις στην πρώην κοπέλα του, αφού ισχυρίστηκε ότι το βίντεο που τον δείχνει να την πετάει βάναυσα και να την χτυπάει ήταν σκηνοθετημένο για να του αποσπάσει αντιδράσεις και χρήματα.

Ο επαγγελματίας αθλητής καταδικστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση και ένα χρόνο αναστολή από δικαστή στην κομητεία Όραντζ της Φλόριντα για δύο επιθέσεις στην πρώην φίλη του. 

Ο Στέισι δήλωσε ένοχος για την επίθεση στην Κρίστιν Έβανς, τη μητέρα του παιδιού του, στα μέσα Αυγούστου του 2021, όταν φέρεται να θύμωσε για τα χρήματα του ενοικίου, παρά το γεγονός ότι αρχικά ισχυρίστηκε ότι το βίντεο του ενός ξυλοδαρμού ήταν «σκηνοθετημένο», σημειώνει το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Η Έβανς είπε πως ο Στέισι της επιτέθηκε σωματικά αρκετές φορές, χτυπώντας τα πόδια της, χαστουκίζοντάς την, σηκώνοντάς την από τα χέρια και πετώντας την σε ένα παράθυρο, το οποίο έσπασε. Παρέθεσε φωτογραφίες των τραυμάτων της, οι οποίες έδειχναν μελανιές και κοψίματα στο σώμα της.

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2021, συγκλονιστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού έδειξε τον Στέισι να χτυπάει την Έβανς στο κεφάλι, να τη χτυπάει ξανά και στη συνέχεια να την πετάει στην τηλεόραση, ενώ ο ανήλικος γιος τους παρακολουθούσε και εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει.

Ο Stacy εξήγησε ότι η επίθεση έγινε αφού η Evans τον «προκάλεσε», επειδή ήθελε μετρητά από αυτόν.

Το συγκλονιστικό βίντεο της επίθεσης

Δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσει η ποινή φυλάκισης του Stacy αλλά στο υλικό από τη σύλληψη που εξασφάλισε το TMZ, ο Stacy είπε στους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος του Ορλάντο ότι η Evans σκηνοθέτησε την επίθεση επειδή την είχε αρνηθεί ερωτικά.

«Είναι απλά μια περίπτωση πικρίας φίλε», είπε στους αστυνομικούς στο βίντεο, σύμφωνα με το TMZ. «Γι' αυτό το έκανε αυτό, την όλη υπόθεση της επίθεσης, τη σκηνοθέτησε. Μου την έστησε», ισχυρίζονταν ο Stacy τη στιγμή της σύλληψής του.

«Το όλο θέμα ήταν στημένο», συνέχισε. "Το μόνο που προσπαθεί να κάνει είναι να πάρει χρήματα από μένα. Πήρε μια αντίδραση από μένα."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ