Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Διαζύγιο "βόμβα" για το ζευγάρι- Ο γάμος τους διήρκησε 9 μήνες

Ο tattoo artist και η ψυχολόγος έχουν υποβάλει ήδη αιτήσης προκειμένου να χωρίσουν και επίσημα - Δείτε βίντεο

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους και έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις διαζυγίου.

Την  είδηση μετέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ οι δυο τους χώρισαν συναινετικά.

«Ένας μεγάλος έρωτας, ένας γάμος που διήρκησε μόλις 9 μήνες, ούτε έναν χρόνο. Τα παιδιά που από κοινού μεγαλώνουν και το παιδάκι της Κρίστι αποφάσισαν ότι πλέον δεν θα συνεχίσουν να ζουν μαζί» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο γάμος τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από την αναχώρηση για το «Asian Express».

Ο γνωστός tatoo artist και η ψυχολόγος επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο καλός φίλος του Γιώργου Μαυρίδη, Γιώργος Κατσινόπουλος.

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστι, τον Ιούλιο του 2020, με... βοηθούς τα σκυλάκια τους, Μόλυ και η Τσίχλα. Μέσα σε ένα από τα μπαλάκια που έπαιζαν τα σκυλιά, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του. Φυσικά, μόλις εκείνη το ανακάλυψε, είπε αμέσως το «ναι».

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια και ο έρωτάς τους όπως φαίνεται, συνεχώς δυναμώνει. Ζουσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη και μοιράζονταν συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στα στιγμιότυπα, που αναρτούν και οι δύο στα social media, πρωταγωνιστεί πολλές φορές και ο 7 χρονών γιος της Κρίστη, Άκης, τον οποίο είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της.

«Με εξίταρε όταν η Κρίστυ μου είπε ότι έχει παιδί»

Το ζευγάρι είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε τι ήταν αυτό που τον κέρδισε στην αγαπημένη του.

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι "ναι, οκ είμαστε εδώ", είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών. Θεωρώ ότι μια γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει μεγαλύτερα κότσια από έναν άνδρα που είναι εργένης», παραδέχεται.

Όπως είπε η Κρίστυ Καθάργια στη συνέχεια: «Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει». Περιέγραψε μάλιστα, την πρόταση γάμου που δέχτηκε: «Μου έκανε πρόταση γάμου στην παραλία. Μου έφερε το δαχτυλίδι με τη Μόλυ και την Τσίχλα. Είχε η Μόλυ στο στόμα της μία μπάλα του τένις, που την είχε τρυπήσει και είχε βάλει μέσα ένα σφουγγαράκι από μία GoPro».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Into the Skin», ενώ εξήγησε επίσης, πως πριν μπουν στο Asia Express, είχαν δεχτεί πρόταση για να κάνουν κάτι κοινό.

Συγκεκριμένα, είχαν προτείνει στην Κρίστυ να κάνει μια εκπομπή ψυχολογίας στο OPEN, σε παραγωγή του Γιώργου Μαυρίδη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ