Βρήκαν τον 32χρονο πατέρα τριών παιδιών στο στομάχι καρχαρία: Τον αναγνώρισαν από το τατουάζ

Ψαράδες έπιασαν τον καρχαρία και εντόπισαν ανθρώπινα λείψανα στο στομάχι του

Λείψανα άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και λίγο καιρό, εντοπίστηκαν στο στομάχι καρχαρία. Η οικογένειά του αναγνώρισε την ταυτότητά του από τα τατουάζ του.

Ο 32χρονος Diego Barria, πατέρας τριών παιδιών, εθεάθη τελευταία φορά καθώς οδηγούσε σε ακτή της Αργεντινής στις 18 Φεβρουαρίου.

Το πρωί της Κυριακής, δύο ψαράδες αποτάθηκαν στο τοπικό λιμεναρχείο και ενημέρωσαν πως έπιασαν τρεις καρχαρίες στην περιοχή στην οποία είχε εντοπιστεί το όχημα του αγνοουμένου. Το αυτοκίνητο βρέθηκε δύο μέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής του.

Η Daniela Millatruz, επικεφαλής της έρευνας για τον εντοπισμό του 32χρονου, δήλωσε σε δημοσιογράφους πως οι αλιείες ανέφεραν πως «όταν καθάριζαν τους καρχαρίες, βρήκαν ανθρώπινα λείψανα σε έναν εξ αυτών».

Η οικογένεια του Barria κατάφερε να τον αναγνωρίσει από «ένα τατουάζ που φαινόταν στα λείψανα» συμπλήρωσε η ίδια, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA ώστε να μην υπάρξει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για εκείνον.

Οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν το πώς ο άνδρας κατέληξε στο νερό, αλλά η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ