Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεκίνησε η διαδικασία της αποσωλήνωσης - Τι είπε για την υγεία του η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, επισημαίνοντας πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης.

 

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου έδωσε πριν από λίγο η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha στην έναρξη της εκπομπής της θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για τα νεότερα δεδομένα, μετά την εισαγωγή του γνωστού μουσικοσυνθέτη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία, μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που εμφάνισε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Θα ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό, γιατί ήδη έχετε στείλει άπειρα μηνύματα όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλους τους συνεργάτες μου. Θα μιλήσουμε για τον Ανδρέα μας. Να σας πούμε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και για να το πω ιατρικά έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού - Ένοιωσε έντονη δύσπνοια

 

«Ευχόμαστε και στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε και είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε. Είμαι σίγουρη ότι με όλη αυτή τη θετική ενέργεια θα πάνε όλα τέλεια», κατέληξε η παρουσιάστρια.

«Τα νέα που έδωσες είναι ευχάριστα. Είναι θετικό που ανταποκρίνεται στην αγωγή», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ