Νικολάου για Πολάκη: Βρώμικος, άθλιος, επικίνδυνος με καθιστά στόχο - Υπεύθυνος αν συμβεί οτιδήποτε στην οικογένειά μου

Καθαρά φασιστική μέθοδος, υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη και στην ανάρτησή του με την οποία της έκανε επίθεση, έστειλε με δύο ποστ στο Facebook η Σοφία Νικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Χανίων, μέσω μιας νέας δημοσίευσης στο Facebook, έστρεψε τα «βέλη» του στην Σοφία Νικολάου, χωρίς να κάνει μνεία στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας νέος «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Σοφία Νικολάου δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, σήκωσε... το γάντι και πέρασε στην αντεπίθεση, με δύο δικά της ποστ στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο χαρακτηρίζει τον βουλευτή Χανίων βρόμικο, άθλιο και επικίνδυνο άνθρωπο. Μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά πως εκείνος θα είναι υπεύθυνος αν πάθει κάτι η ίδια ή η οικογένειά της.

Στην πρώτη της ανάρτηση η κυρία Νικολάου τονίζει πως: «το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος. Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετά από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων: Ο Πολάκης επιθυμεί χειραγωγημένη Δικαιοσύνη – Σοκ η εικόνα των επικηρυγμένων (βίντεο)

 

Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια. Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά.

Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής. Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους.

Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει».

Σοφία Νικολάου: «Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής»

Η Σοφία Νικολάου έκανε και δεύτερη ανάρτηση για τον Παύλο Πολάκη, μέσω της οποίας σημειώνει ότι ανέχτηκε πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις, αλλά τώρα που θέτει σε κίνδυνο την οικογένεια της, θα κάνει τα πάντα για να τον σβήσει πολιτικά.

«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά. Με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη, ποινικών και τρομοκρατών.

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Γιαννακίδης: Λίγο αργά δεν τους ενόχλησε ο Πολάκης; Δεν έφυγε και πολύ μακριά από την επίσημη κομματική γραμμή

 

Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώνω ότι τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου. Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω. Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά».

ΝΔ: Καθαρά φασιστική μέθοδος

Σφοδρή κριτική και από την Νέα Δημοκρατία. Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, όπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένειά τους».

Διαβάστε ακόμα

Καθαίρεση Πολάκη: Από Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Τομεάρχης ΣΥΡΙΖΑ & παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας – Η νέα ανάρτηση

 

ΣΥΡΙΖΑ για Σοφία Νικολάου: Αυτονόητη και επιβεβλημένη η άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα

Την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος ζήτησε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση. Σε δήλωση του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση αναφέρεται:

«Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ. Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

Πολάκης: «Απαντά» με επίθεση στη Σοφία Νικολάου και εύχεται «καλή επιτυχία» στον Γιάννη Ραγκούση

Η διπλή απάντηση της Σοφίας Νικολάου αφορά την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης, με την οποία καταφέρεται εναντίον της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χωρίς να κάνει καμιά νέα αναφορά στις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τις οποίες θα αποπεμφθεί από τα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε αυτήν, ο πρώην τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, κατηγορώντας τη για ζημία σε βάρος του Δημοσίου, έχοντας στο στόχαστρό του την αγορά ενός ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικό.Παράλληλα, εύχεται καλή επιτυχία στον «φίλο και σύντροφο», Γιάννη Ραγκούση, ενώ κλείνει την ανάρτησή του, τονίζοντας πως «τα άλλα» θα συζητηθούν «στις συνεδριάσεις των οργάνων».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφέρει:

Σε συνέχεια της ανάρτησης που έκανα την Παρασκευή (φωτό 1) και επειδή ό,τι λέω, το πραγματοποιώ… Επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και "ξεπλένεται" (φωτό 2), κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψω καθώς το σκάνδαλο της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ Νικολάου ήταν η πρώτη μεγάλη υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρηματος που αποκάλυψε ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ υπό την καθοδήγησή μου (φωτό 3): Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής…) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό). Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9). Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!! Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ, ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000€/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Π. Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ…)!!! Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματεως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!Καλή Σαρακοστή σε όλους! Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα φίλε και σύντροφε Γιάννη Ραγκούση. (…Για τα άλλα στις συνεδριάσεις των οργάνων ).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ