Απόκριες από το μακρινό 1985: Βουγιουκλάκη, Ντενίση, Φέρτης και Μπονάτσος – Το πάρτι των καλλιτεχνικών ζευγαριών

Τι έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη μετά από τσακωμό με Δημήτρη Παπαμιχαήλ, επί σκηνής στη Μιμή Ντενίση και η ατάκα «που πας Άλισον», κλαίγανε από τα γέλια

Το ημερολόγιο της Έλενας Μακρή στο instagram, μας γυρίζει χρόνια πίσω με μία ανάρτηση από ένα αποκριάτικο πάρτι πριν από 38 χρόνια

Απόκριες 1985: Ένα αποκριάτικο πάρτι σε φιλικό σπίτι ενώνει δυο λαμπερά καλλιτεχνικά ζευγάρια της εποχής, τον Βλάσση Μπονάτσο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Γιάννη Φέρτη και την Μιμή Ντενίση.

Είναι γνωστό ότι τα πρώτα της βήματα στο θέατρο η Μιμή Ντενίση τα έκανε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, στη ρομαντική κομεντί «Τζούλια» που ανέβηκε στο θέατρο Αλίκη τη σεζόν 81-82 με πρωταγωνιστή τον Δάνη Κατρανίδη.

Η Μιμή είχε διηγηθεί σε συνέντευξη της:

«Ήταν κοµµένα τα πόδια µου. Σε µια σκηνή που είχαµε, η ηρωίδα που έπαιζε πέταγε τα ρούχα της σε µια βαλίτσα. Έλεγε τις ατάκες της και παράλληλα έλεγε πιο σιγά σε µένα που µε συµπαθούσε: “Θέλει να µου πάρει τον Γιαννάκη, δεν θα τον αφήσω, δεν θα τον αφήσω!”.

Είχε µαλώσει µε τον Παπαµιχαήλ και ήταν έξαλλη, δεν µπορούσε να συγκρατηθεί µε τίποτα! Έγινα στήλη άλατος. ∆εν είχα σκηνική εμπειρία και δεν πίστευα αυτό που ζούσα. Εκείνη να συνεχίζει: “Θα µου το πληρώσει ακριβά!”. Μη γελάς – εκείνη την ώρα ήταν τραγικό… Περνούσε η ώρα, έκανα να φύγω και µε σταµάτησε: “Πού πας, Άλισον; Έχουµε πολλά να πούµε!” και άρχιζε τα ίδια.

Έπειτα κλαίγαµε από τα γέλια που ’χα µείνει κάγκελο! Ήταν υπέροχο πλάσµα η Αλίκη. Με χιούµορ και µε αυτοσαρκασµό. Και της άρεσε να µε πειράζει. Μας λείπει πολύ! Μας λείπει αφάνταστα πολύ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ