Σοκ για την Μαντόνα: Πέθανε ο αδερφός της, Άντονι Τσικόνε - Ήταν 66 ετών, αλκοολικός και άστεγος για χρόνια

Την ανακοίνωση έκανε ο κουνιάδος του με ανάρτηση στο instagram

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο αδερφός της Μαντόνα, Άντονι Τσικόνε, είδηση που βύθισε στο πένθος την ντίβα της ποπ.

Ο θάνατος του αδελφού της Μαντόνα ανακοινώθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, πέθανε όμως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο τραγουδιστής Joe Henry, που είναι παντρεμένος με την αδερφή της Μαντόνα, τη Melanie Ciccone, ανακοίνωσε το νέο του θανάτου του μεγαλύτερου αδερφού της βασίλισσας της ποπ με ανάρτηση στο Instagram.

 

 

Ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Anthony Ciccone και έγραψε στη λεζάντα: «Ο κουνιάδος μου, Anthony Gerard Ciccone, έφυγε από αυτό το επίγειο σκάφος χθες το βράδυ. Τον ξέρω από τα 15 μου, από το ξεκίνημα της ζωής μας στο Μίσιγκαν, από το οποίο πέρασαν τόσα χρόνια.

Όπως σημειώνει ο αδελφός Dave Henry (που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία), ο Anthony ήταν ένας πολύπλοκος χαρακτήρας. Ένας θεός ξέρει σε πόσες στιγμές συγκρουστήκαμε, όπως τα αληθινά αδέρφια. Αλλά τον αγαπούσα και τον καταλάβαινα πιο πολύ από τις φορές που ήμουν διατεθειμένος να τον αφήσω.

Αλλά τα προβλήματα εξαφανίζονται και η οικογένεια παραμένει. Αντίο, λοιπόν, αδερφέ Anthony. Θέλω να πιστεύω ότι ο θεός στον οποίο πίστευε η ευλογημένη μητέρα σου (και η δική μου) την έχει εκεί, περιμένοντας να σε υποδεχθεί. Τουλάχιστον για σήμερα, κανείς δεν θα με αποτρέψει από αυτό το όραμα».

 

Μέχρι στιγμής, η Μαντόνα δεν έχει σχολιάσει δημόσια τον θάνατο του Anthony, αλλά η ποπ σταρ έκανε like στη δημοσίευση του Τζο Χένρι.

Σημειώνεται, ότι η Μαντόνα μεγάλωσε στην πόλη του Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, με τον Anthony και τα άλλα αδέρφια της. Ενώ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1978 για να ακολουθήσει μια καριέρα στον χορό και τη μουσική, εκείνος έμεινε στο Μίσιγκαν.

Μάλιστα, αποξενώθηκε από την οικογένειά του και προηγουμένως τους είχε χτυπήσει, κατηγορώντας τους ότι δεν νοιάζονταν για εκείνον. «Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους – ένα μη άτομο. Είμαι μια αποτυχία», είπε στη Daily Mail το 2011.

«Αν πέθαινα η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε ή δεν θα ενδιαφερόταν για έξι μήνες», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων. Αργότερα, το 2017, αναφέρθηκε ότι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης και επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ