Άγρια δολοφονία 28χρονου μοντέλου στο Hong Kong: Βρέθηκε τεμαχισμένη στο ψυγείο - συνελήφθησαν ο πρώην σύζυγος & οι κουνιάδοι της

Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδελφό του πρώην συζύγου της Choi μετά τη φρικτή ανακάλυψη στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους. 

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό ενός 28χρονου μοντέλου μετά από οικονομική διαμάχη με την οικογένεια του πρώην συζύγου της, όπως ισχυρίζονται οι αρχές.

Η σορός της influencer Abby Choi, η οποία την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο ψηφιακό εξώφυλλο του περιοδικού μόδας L'Officiel Monaco, βρέθηκε σε ένα σπίτι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο επιθεωρητής Alan Chung δήλωσε στους δημοσιογράφους το Σάββατο ότι η αστυνομία προσπαθεί ακόμη να εντοπίσει το κεφάλι, αφού αποκάλυψε ότι τα άκρα της γυναίκας είχαν βρεθεί μέσα σε ένα ψυγείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 早报 zaobao.sg (@zaobaosg)

 

Ο πατέρας, η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδελφός του πρώην συζύγου της Τσόι συνελήφθησαν και θα κατηγορηθούν για φόνο, πρόσθεσε. 

"Πιστεύουμε ότι το θύμα και η οικογένεια του πρώην συζύγου της είχαν πολλές οικονομικές διαφορές που αφορούσαν τεράστια ποσά", δήλωσε ο Chung. "Κάποιος ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο με τον οποίο το θύμα διαχειριζόταν τα περιουσιακά της στοιχεία"

Η Choi αναφέρθηκε για πρώτη φορά ως αγνοούμενη την Τετάρτη. Τελευταία φορά φέρεται να την είδε ο αδελφός του πρώην συζύγου της, ο οποίος εργαζόταν και ως σοφέρ της, αναφέρει η theguardian.

Η αστυνομία ισχυρίστηκε επίσης ότι η οικογένεια είχε προηγουμένως πει ψέματα για να παραπλανήσει τους ερευνητές.

Το σπίτι που βρέθηκε νεκρή η κοπέλα είχε νοικιαστεί πρόσφατα και δεν ήταν επιπλωμένο, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε στηθεί για να ξεφορτωθεί το πτώμα του Choi, πρόσθεσε ο Chung.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ