Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Κάποιος από τους δύο προχώρησε μετά το διαζύγιο - Το νέο πρόσωπο

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από τον Οκτώβριο, ο γάμος τους διήρκεσε μόλις 2,5 χρόνια

 

 

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από δύο ημέρες η είδηση ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από δυόμισι χρόνια γάμου.

Η τραγουδίστρια και ο δικηγόρος είχαν παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, ωστόσο οι φήμες χωρισμού κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι. Μάλιστα, στην πρόσφατη παρουσίαση δίσκου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Σπύρος Δημητρίου ήταν απών.

Σήμερα, στον «αέρα» του Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μια αποκάλυψη για το διαζύγιο, λέγοντας ότι "ένας από τους δύο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή".

«Το ρεπορτάζ λέει, και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο καλά, θέλω να πω ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει. Το διαζύγιο και η διάσταση είναι από τον Οκτώβριο, οπότε έχει περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με τελικές αποφάσεις και με τα θέματα που υπήρχαν για επανασύνδεση ή όχι… Ο άνθρωπος με τον οποίο εμπλέκεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει διάφορες ιδιότητες, μεταξύ των οποίων είναι και η ενασχόλησή του με την τηλεόραση.

Γιάννης Ζουγανέλης: Το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου είναι βελούδινο

Νωρίτερα στην εκπομπή προβλήθηκε μια συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος απάντησε για το διαζύγιο της κόρης του με τον Σπύρο Δημητρίου.

«Κοιτώντας πίσω τα πράγματα, μου έχουν έρθει όπως ονειρεύτηκα και καλύτερα. Ήθελα η Ελεωνόρα να έχει τη δικιά της δύναμη και να μη λέει ότι είναι κόρη μου. Τα παιδιά μας είναι καλό να τα κάνουμε ανώτερα από εμάς», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

 

 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Είναι μια κοινή απόφαση, είναι συναινετικό το διαζύγιο, βελούδινο. Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι και νομίζω ότι είναι κάτι προσωπικό, που δεν αφορά τον κόσμο. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τους δύο».

*Πηγή φωτογραφιών: npd/photoagency

Διαβάστε ακόμα: Χώρισαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου μετά από 2,5 χρόνια γάμου - Η επίσημη ανακοίνωση (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ