Χριστίνα Μπόμπα: ''Κάναμε ένα λάθος, σκοτώστε με - έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά'' (βίντεο)

Δείτε τι είπε. 

Σάλος έχει ξεσπάσει με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες ημέρες και δείχνει τις δίδυμες της, πάνω  στον ιμάντα αποσκευών στο αεροδρόμιο.

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά και να την κατηγορήσουν πως έχει κάνει τα παιδιά της «αξεσουάρ». Μάλιστα άλλοι ανάφεραν πως αυτό απαγορεύεται. 

 

 

 

 

«Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας γυρνώντας από Θεσσαλονίκη», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα αναρτώντας το βίντεο. Μετά τις αντιδράσεις των followers της για το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε κατέβασε το βίντεο με τα αρνητικά σχόλια να είναι δεκάδες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, με τη σειρά του, απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται κατά καιρούς όσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, λέγοντας: «Θα αγχωθώ αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια. Όσο πιο πολλά πράγματα κάνει κάποιος στη ζωή του, λογικό να έχει και αρνητικά σχόλια. Όσο υπάρχουν σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά».

 

 

Η Χριστίνα Μπόμπα προχώρησε σήμερα στις δικές της πρώτες δηλώσεις, στην εκπομπή  «Super Κατερίνα» σχετικά με το βίντεο και παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος και πως δεν ήξερε αν μία τέτοια κίνηση απαγορεύεται.  «Κάναμε ένα λάθος, σκοτώστε με» τόνισε.

 

 

Αναλυτικά η Influencer είπε: «Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια “εκεί, εκεί, εκεί”. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ