Πατρινό Καρναβάλι 2023: Θα "βουλιάξει" η πόλη από επισκέπτες - ΚΤΕΛ από Αθήνα αναχωρούν κάθε 3 λεπτά!

Πλήθος κόσμου αναμένεται να "κατακλύσει" και φέτος την αχαϊκή πρωτεύουσα, θα κοιμηθούν ακόμα και στα παγκάκια

Χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να αρχίζουν να καταφθάνουν από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Ο κυριότερος όγκος των λεωφορείων, γράφει το tempo24.news, θα είναι από την Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσουν η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Καλαμάτα, ο Βόλος και η Λάρισα.

Αρκετός κόσμος αναμένεται και από πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, όπως ο Πύργος, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι.

Ρεκόρ επισκεπτών αναμένεται στο πατρινό καρναβάλι

Ο αριθμός των επισκεπτών που θα έρθουν φέτος στο Καρναβάλι της Πάτρας, μέσω των λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, αναμένεται να αγγίξει τους 25.000, με βάση πάντα τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις που επικαλείται το tempo24.news, μόνο από την Αθήνα, γεγονός που προμηνύει ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που ξεκινούν από αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να ξεπεράσουν τα 80, την Παρασκευή τα 150, ενώ περίπου ίδιος αριθμός αναμένεται και το Σάββατο της Αποκριάς για τους τελευταίους, με δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Κηφισού ανά 2-3 λεπτά.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε εκατοντάδες φοιτητές που ετοιμάζονται να πάνε στην Πάτρα, θα κοιμηθούν σε σπίτια φίλων τους, ακόμα και στο πάτωμα για να χωρέσουν ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα διανυκτερέυσουν σε παγκάκια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ