Η Μαντόνα παραδέχτηκε πως έκανε πλαστική - ''Δείτε με τώρα, είμαι πολύ χαριτωμένη''

Η Μαντόνα παραδέχτηκε οτι έχει υποβληθεί σε πλαστική μετά από την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στα βραβεία Grammy

Η Μαντόνα  το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί πολλές κριτικές για την εμφάνισή της και κυρίως για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. 

Μάλιστα η ίδια μέσα από τα social media παραδέχτηκε ότι έκανε τελικά πλαστικές.

Δύο εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στα Grammy που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά καθώς ήταν αγνώριστη και πρησμένη η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της γράφοντας στη λεζάντα: «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει υποχωρήσει. Lol».

Στην φωτογραφία που ανάρτησε, εμφανίζεται με ένα σκισμένο τζιν και ένα καπέλο που γράφει «Πεινασμένη πνευματικά», ωστόσο δεν διευκρίνισε τι είδους επέμβαση έκανε.

Πριν λίγες ημέρες ένας πλαστικός χειρουργός ανέλυσε όλες τις ''παρεμβάσεις '' που έχει κάνει η Βασίλισσα της Ποπ. 

Δείτε επίσης: Μαντόνα: Φουλ lifting, fillers και botox στο αγνώριστο πρόσωπο της super star – Τι λέει πλαστικός χειρουργός

Ο Δρ Michael Horn, πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός από το Σικάγο του Ιλινόις, μίλησε αποκλειστικά στην DailyMail.com. Πιστεύει ότι η 64χρονη καλλιτέχνης του «Material Girl» πιθανότατα έβαλε νυστέρι πολύ πρόσφατο στο πρόσωπό της.

Πιστεύει ότι όχι μόνο έκανε «λίφτινγκ προσώπου» -το οποίο είπε ότι ήταν «προφανές γιατί το δέρμα της» φαινόταν «σφιχτό και τραβηγμένο χωρίς ρυτίδες» - αλλά ότι έκανε και επέμβαση στη μύτη.

«Με τα χρόνια, η Madonna, φαινομενικά έχει υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ