Οι διακοπές του Brad Pitt με την Ines: Έδεσαν περισσότερο μετά τα διαζύγια τους - Ο πρώην της καλλονής

Ο Μπραντ Πιτ και η νέα του σύντροφος τα πηγαίνουν τόσο καλά που την σύστησε στα παιδιά του...

Ο Μπραντ Πιτ βλέπει μάλλον σοβαρά τη νέα του κοπέλα Ines de Ramon. 

Να σημειώσουμε πως η καλλονή , διαχειρίζεται το διαζύγιό της από τον πρώην της Paul Wesley - και "δεν δίνει δεκάρα" για το τι "σκέφτεται" η πρώην σύζυγός του Angelina Jolie για τη νέα του σχέση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @inesandbrad

Δείτε επίσης: Ρομαντική απόδραση για τον Brad Pitt και την Ines de Ramon - Γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Μεξικό

Ο 59χρονος ηθοποιός - ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται εν μέσω της δικής του δικαστικής διαμάχης για την κηδεμονία των παιδιών του με την Αντζελίνα, 47 ετών - άρχισε να βγαίνει με την Ίνες, 29 ετών, τον Νοέμβριο και, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του σταρ, το ζευγάρι έχει έρθει απίστευτα κοντά τους τελευταίους τρεις μήνες.

Μιλώντας αποκλειστικά στην DailyMail. com, ο εσωτερικός συνεργάτης αποκάλυψε ότι ο Μπραντ έχει πλέον συστήσει την Ines στα "περισσότερα" από τα έξι παιδιά που έχει με την πρώην του Αντζελίνα, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς πώς ο ίδιος και η νέα του σύντροφος έχουν αποτελέσει πηγή υποστήριξης ο ένας για τον άλλον μετά τα διαζύγιά τους. 

Ο πρώην σύζυγος της Ines, ο 40χρονος πρωταγωνιστής του The Vampire Diaries, Paul Wesley, κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου - πέντε μήνες αφότου ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπό της.

"Η απόφαση για χωρισμό είναι αμοιβαία και ελήφθη πριν από πέντε μήνες. Ζητούν την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο εκπρόσωπος τον Σεπτέμβριο.

Ο Paul εκπροσωπεί τον εαυτό του στο διαζύγιο και δήλωσε στην αίτησή του ότι ο γάμος τους που διήρκεσε τέσσερα χρόνια έληξε λόγω "αγεφύρωτων διαφορών"

Η Ines και ο Paul δεν έχουν παιδιά, οπότε είναι πιθανό το διαζύγιό τους να αποδειχθεί πολύ λιγότερο περίπλοκο από το διαζύγιο του Brad, το οποίο περιελάμβανε μια μακρά και πολύ δύσκολη μάχη για την επιμέλεια, η οποία δεν έχει ακόμη επιλυθεί πλήρως.
 

Όμως, όπως είπε η πηγή, ο Μπραντ λαμβάνει μεγάλη υποστήριξη από την Ίνες κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης νομικής μάχης του με την πρώην σύζυγό του, την ίδια στιγμή πυ η  διάσημη προπονήτρια αντιμετωπίζει τη διάλυση του δικού της γάμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ