Ελένη Βιτάλη και social media: Έξαλλη με το love story Μπισμπίκη-Βανδή – Έχουν ξεμωραθεί

Το φιλί στη σκηνή της πίστας "άναψε φωτιές" στα social media

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον απόλυτο έρωτα και πλέον τον εκδηλώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηθοποιός βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η αγαπημένη του.

Πρόσφατα μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί πάνω στη σκηνή, ο ηθοποιός χόρεψε ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η σύντροφός του και στη συνέχεια εκείνη έκατσε στα πόδια του, συνεχίζοντας να τον φιλάει.

@greekhits_tv ΒΑΝΔΗ - ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ… #greekhitstv #μπεςφοργιου #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - Greek Hits Tv✅

Ο σχολιασμός της Ελένης Βιτάλη που δεν μασά τα λόγια της

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βασίλης Κανέλλης γράφει για τον έρωτα Βανδής - Μπισμπίκη: Ξαφνικά πόλεμος στα social media - Ας τους αφήσουμε ήσυχους οι κήνσορες της ηθικής

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ