Δια χειρός Τζόρτζιο Αρμάνι: Το πολυτελές σούπερ γιοτ που κόβει την ανάσα - Θαυμάστε το 72 μέτρων Admiral (φωτό & βίντεο)

Χρυσές αποχρώσεις, γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ και πολλά ακόμη

 

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σχεδιάζει το 72 μέτρων σούπερ γιοτ Admiral για λογαριασμό του «The Italian Sea Group» και έχει στο μυαλό του μόνο την πολυτέλεια στη θάλασσα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του Admiral, η καθέλκυση του οποίου προγραμματίζεται για το 2024, παρουσιάστηκε στις 11 Φεβρουαρίου στη Marina di Carrara.

 

 

Στο σούπεργιοτ συνδυάζονται πλευρές του κόσμου της ναυσιπλοΐας και της μόδας: χρυσοί τόνοι υπογραμμίζουν τους γήινους του εσωτερικού, συμπλέοντας με τα φωτιστικά και άλλα στοιχεία που προέρχονται από Armani/Casa. 

Αραχνοΰφαντες κουρτίνες χωρίζουν τους χώρους χωρίς να τους κλείνουν τελείως τον έναν από τον άλλον.

 

 

Μεγάλοι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια προσκαλούν τους ταξιδιώτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας κοκτέιλ. Στη λιτή τραπεζαρία, πολυθρόνες σε μπεζ χρώμα αντικαθιστούν τις συνήθεις καρέκλες φαγητού. Στο κατάστρωμα, καθίσματα σε σχήμα L επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν την εναλλασσόμενη θέα της θάλασσας και του ορίζοντα. Το βράδυ, λάμπες τοποθετημένες στις γωνίες και γύρω από το ξύλινο κατάστρωμα εκπέμπουν απαλό φωτισμό, διαμορφώνοντας ρομαντικό κλίμα. Προβλέπεται επίσης γυμναστήριο και αίθουσα μασάζ.

 

 

«Το νέο γιοτ, το οποίο συνδυάζει τεχνολογία και σχεδιαστική αριστεία με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Αρμάνι και τη βαθυστόχαστη ταυτότητά της θα μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση» σχολίασε ο Giovanni Costantino, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του The Italian Sea Group.

Δείτε το πολυτελές γιοτ στο παρακάτω βιντεο: 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ