Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Made in Greece το brand Dejavu: Συλλογές ρούχων εμπνευσμένες από το σύγχρονο & απαιτητικό ύφος της απλής γυναίκα

Ανακαλύψτε όλα τα νέα τους προϊόντα και εμπνευστείτε για την καθημερινή σας εμφάνιση.

Dejavu … μια γυναικεία συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από το σύγχρονο και απαιτητικό ύφος της απλής γυναίκα. Μοναδικά σχέδια που τονίζουν την θηλυκότητά της.

Τα ρούχα μπορούν να πουν πολλές ιστορίες καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής μιας γυναίκας.

Αποστολή τους  είναι τα ενδύματά τους να προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία και να συνοδεύουν κάθε γυναίκα σε όλες της τις στιγμές. Σκοπός τους είναι, οι γυναίκες  να φοράνε τα ρούχα τους και να νιώθουν όλη τη αγάπη που έχει βάλει  η εταιρεία από την πρώτη κλωστή!

Η ιστορία τους

Η οικογένεια Μεσιάρης έχει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Dejavu είναι το πιο πρόσφατο εγχείρημα της 2ης γενιάς της οικογένειας. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας και ύστερα από πολλές αναβαθμίσεις και επενδύσεις σε εξοπλισμό, παράγουν  υψηλής ποιότητας ενδύματα.

Στόχος τους είναι να διατηρήσουν αυτή την θέση στην Ελληνική αγορά καθώς και να επεκταθούν σε νέες. Με όπλο τους την εξαιρετική ποιότητα των ρούχων, η DejaVu Fashion αναδεικνύει καλύτερα το μοναδικό στυλ της κάθε γυναίκας.

 

Το φιλανθρωπικό τους έργο

Η DejaVu Fashion δείχνοντας τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, στηρίζει έμπρακτα την δράση του φιλοζωικού σωματείου “ΦΡΟΝΤΙΖΩ”, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δεν χρηματοδοτείται από κανένα δημόσιο φορέα.

Το “ΦΡΟΝΤΙΖΩ” ιδρύθηκε το 2012 από την ανάγκη να βοηθήσει τους μικρούς τετράποδους φίλους μας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ