Μνημόσυνο τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Άννα Μαρία, Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, Τατιάνα Μπλάτνικ, Νινά Φλορ: Τα κομψά looks που επέλεξαν

 Τα looks τους στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου....

Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο τελέστηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, παρουσία της οικογενείας του και περίπου 250 προσκεκλημένων. 

Υπό αυστηρά μέτρα, παρουσία αστυνομικής δύναμης και με την τήρηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι προσκεκλημένοι προσήλθαν στη Μητρόπολη Αθηνών με πουλμανάκια από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Μετά την ολοκλήρωση του μνημόσυνου η οικογένεια του εκλιπόντος χαιρέτισε εγκάρδια τους συγκεντρωμένους έξω από τον ιερό ναό.

Πρώτες έφθασαν λίγο πριν από τις 11 το πρωί, ώρα τέλεσης του μνημοσύνου, οι αδερφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη. Ακολούθησαν λίγη ώρα αργότερα η σύζυγός του, 'Αννα-Μαρία, και τα παιδιά τους Αλεξία, Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος και Θεοδώρα μετά συζύγων.

Δείτε επίσης: Μνημόσυνο Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στη Μητρόπολη - Γονάτισαν τα παιδιά του (φωτό - βίντεο)

Ακόμη και σήμερα, στο μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου, στη Μητρόπολη Αθηνών, οι γυναίκες της οικογένειας απέδειξαν ότι έχουν τον τρόπο να μαγνητίζουν τα βλέμματα χωρίς επιτηδευμένο στυλ και προσπάθειες εντυπωσιασμού

 

Πάμε να δούμε τι φόρεσαν η Άννα Μαρία, Μαρί Σαντάλ,  Μαρία Ολυμπία, Τατιάνα Μπλάτνικ και Νινά Φλορ... 

Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία, σύζυγος του εκλιπόντος επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παλτό με κουμπιά, ενώ από μέσα διακρινόταν η μαύρη της φούστα. Το συνδύασε με μαύρο καλσόν και χαμηλά μαύρα παπούτσια. Στο λαιμό της φορούσε ένα εκπληκτικό διαμαντένιο κολιέ. 

Μαρί Σαντάλ - Μαρία Ολυμπια

Τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Μαρία Ολυμπία επέλεξαν να φορέσουν μαύρα φορέματα. Η πρώτη σε μίντι μήκος και η δεύτερη σε μήκος που σταματούσε στο γόνατο, τα συνδύασαν με μαύρο καλσόν και μαύρες all time classic γόβες.

Τατιάνα Μπλάτνικ

Από την άλλη, η Τατιάνα Μπλατνικ επέλεξε να φορέσει μία μίντι πλισέ φούστα με μαύρο σατέν πουκάμισο και cropped σακάκι, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρο καλσόν, μαύρες γόβες και μαύρο κροκό clutch, αλλά και ένα μακρύ κολιέ από πέρλες. 

Νίνα Φλορ

Πλισέ ήταν και το κομψό coatdress που φόρεσε η σύζυγος του Φίλιππου, η οποία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες γόβες, μαύρο clutch και μια εντυπωσιακή καρφίτσα στο πέτο της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ