Γνωρίστε τον Gacek, τον πιο χοντρό γάτο της Πολωνίας - Προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε μέρα (φωτό)

Είναι αξιολάτρευτος! 

Με σχεδόν τέλεια βαθμολογία 4,9/5,0 αστέρια από χιλιάδες κριτικές στο Google, ο Gacek, ένας υπέρβαρος ασπρόμαυρος γάτος του δρόμου, είναι το τουριστικό αξιοθέατο με την υψηλότερη βαθμολογία στην πολωνική πόλη Szczecin.

Το Szczecin, μια μεσαιωνική πόλη στη βορειοδυτική Πολωνία, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gacek (@kotgacekeveryday)

Το Κάστρο του Δούκα της Πομερανίας και το Πάρκο Kasprowicza είναι δύο από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, αλλά όταν πρόκειται για διαδικτυακές κριτικές, και τα δύο ωχριούν σε σύγκριση με το αξιοθέατο της πόλης με την υψηλότερη βαθμολογία, μια χοντρή γάτα που ονομάζεται Gacek.

Η γάτα έγινε διάσημη το 2020, αφού ο τοπικός ειδησεογραφικός ιστότοπος wSzczecinie παρουσίασε το αιλουροειδές σε ένα βίντεο που στη συνέχεια έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και έκτοτε οι άνθρωποι κατακλύζουν τον Gacek με θετικές κριτικές.

Σύμφωνα με μια ντόπια γυναίκα, ο Gacek εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην οδό Kaszubska στο κέντρο του Szczecin πριν από περίπου 10 χρόνια. Έμεινε εκεί και ο κόσμος άρχισε να τον συμπαθεί. Πολλοί από αυτούς άρχισαν επίσης να τον ταΐζουν, οπότε από ένα κοκαλιάρικο γατί , σύντομα μετατράπηκε σε ένα παχουλό ζώο, το οποίο τον έκανε ακόμα πιο αξιολάτρευτο, αναφέρει το oddity central.

Ο Gacek, του οποίου το όνομα σημαίνει "νυχτερίδα" στα πολωνικά, έχει σχεδόν 2. 600 κριτικές στο Google, περισσότερες από κάθε άλλο αξιοθέατο στο Szczecin.

Γνωστός και ως ο "βασιλιάς της οδού Kaszubska", ο Gacek ζει σε ένα ξύλινο κουτί με στέγη έξω από ένα κατάστημα στην οδό Kaszubska, και παρόλο που τυπικά δεν έχει ιδιοκτήτη, οι άνθρωποι που διευθύνουν το κατάστημα ενεργούν ως φροντιστές του.

Υπάρχει μια πινακίδα έξω από το σπίτι του που παρακαλεί τους περαστικούς να αφήνουν τις λιχουδιές που έχουν για τη γάτα σε ένα σφραγισμένο δοχείο και να μην τη χαϊδεύουν όταν κοιμάται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ