Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: ''Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ερχόταν το μωρό μας - Έκανα λάθος''

Μοιράστηκε μια πολύ προωπική της στιγμή. 

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δεν έχει κρύψει τον αγώνα που έδωσαν με το σύντροφό της μέχρι να καταφέρουν να γίνουν γονείς.

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, απέκτησε τον γιο της, μετά από πολλές δοκιμασίες, εξετάσεις αγωνίες... 

Στην πρώτη φωτογραφία, ο σύντροφός της κρατάει το κόκκινο φορμάκι. Και εκείνη γράφει:

«Αυτό το φορμάκι το αγόρασα για να το δώσω στον Βύρωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2020Σπούδαζα στην Αμερική τότε και είχα σχεδόν δύο εβδομάδες καθυστέρηση. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ερχόταν το μωρό μας… Έκανα λάθος.

Το χάρτινο κουτάκι κρύφτηκε σε μια ντουλάπα στο διαμέρισμα όπου έμενα τότε και το άφησα εκεί όταν επέστρεψα στην Ελλάδα εσπευσμένα λόγω covid. Όταν μου έστειλαν τα πράγματά μου μήνες μετά, ήταν το πρώτο που αναζήτησα, αλλά μάταια

Ο χρόνος πέρασε, παντρευτήκαμε, μπήκαμε στο καινούριο μας σπίτι πακετάροντας και ξεπακετάροντας τα πάντα, αλλά το κουτάκι πουθενά. Τέλη Ιουνίου του 2021 έρχεται η Νόρμα – η γυναίκα που με μεγάλωσε, με δάκρυα στα μάτια κρατώντας το κουτάκι στα χέρια της. “Το μωρό μας έρχεται”, είπε.

Τρία χρόνια μετά την αγορά του, έχω τα δυο αγόρια μου αγκαλιά και έχουμε την υγεία μας. Αυτό είναι αρκετό για να γιορτάσω σήμερα, αύριο και κάθε άλλη ημέρα που θα έρθει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ