Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Με εκπληκτικό μαύρο μακρύ παλτό και ονειρικό fairy φόρεμα - Η εμφάνιση που λατρέψαμε

Είναι fashion icon.... 

Το Club House της Ineos στο Courchevel υποδέχτηκε το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου.

Ενώ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι της FIS διεξαγόταν στο θέρετρο, η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος  έδωσαν το παρών σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά υπό την επίτιμη προεδρία του πρίγκιπα και του Jim Ratcliffe, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του χιονοδρομικού συλλόγου Courchevel, Marc Sénéchal.

 

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Στη φυλακή ο πρώην πνευματικός της - χιλιάδες φωτό με παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του

Πολλοί κορυφαίοι αθλητές και επιχειρηματίες ήταν ανάμεσα στους 200 καλεσμένους της εξαιρετικής εκδήλωσης. Η νεαρή Μονεγάσκα πιανίστρια Στέλλα Αλμόντο ήταν εκεί , για να δώσει ρεσιτάλ πιάνου.

Το γκαλά περιελάμβανε τη δημοπρασία πολλών αντικειμένων για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ίδρυμα της πριγκίπισσας και τον αθλητικό σύλλογο Courchevel, αναφέρει το monaco-tribune.com

 

 

Η δημοπρασία, με τον διεθνή διευθυντή του οίκου Christie's Julien Brunie να κρατά το σφυρί, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

H εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν 

Η 45χρονη επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο από το αγαπημένο της ελβετικό brand Akris, συνδυάζοντας το μαύρο μάξι παλτό με ένα μάξι φόρεμα με τούλι και κεντήματα.

 

 

 

 

Το φόρεμα έχει στρογγυλή λαιμόκοψη, είναι αμάνικο και περιλαμβάνει ζώνη από τρίχες αλόγου, την οποία δεν φόρεσε η Σαρλίν.

Από πάνω η Σαρλίν φόρεσε ένα υπέροχο μάξι μαύρο παλτό του ίδιου brand, το οποίο ιδρύθηκε το 1922 στο St. Gallen της Ελβετίας, από την Alice-Kriemler Schoch.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ