Austin Majors: Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ηθοποιός του "NYPD Blue"

Austin Majors ήταν γνωστός για τον ρόλο του στο «NYPD Blue»... 

Ο Austin Majors, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως παιδί στο «NYPD Blue», πέθανε σε ηλικία 27 ετών, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Η αδερφή του, Kali Majors-Raglin, επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση στο CNN. Ο Majors, του οποίου το πλήρες όνομα ήταν Austin Setmajer-Raglin, πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, σύμφωνα με τα αρχεία των ιατροδικαστών.

Σε μια δήλωση, η οικογένειά του αποκάλεσε τον Majors «έναν δημιουργικό, λαμπρό και ευγενικό άνθρωπο.

Ο Όστιν ένιωθε μεγάλη χαρά και περηφάνια για την υποκριτική του καριέρα. Από τότε που ήταν μικρός ο στόχος της ζωής του ήταν να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους».

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του πρώην ηθοποιού ήρθε το 1999 όταν πρωταγωνίστησε ως Theo Sipowicz, γιος του Det. Andy Sipowicz (Dennis Franz), στο αστυνομικό δράμα του ABC "NYPD Blue".

Ο Majors συνέχισε να εμφανίζονται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων στο "ER" στη μίνι σειρά "Hercules" και πολλές άλλες. Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν ένας ρόλος ως guest-star στο "How I Met Your Mother" του CBS το 2009.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ