Full in love Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η γλυκιά αφιέρωση της τραγουδίστριας στον ηθοποιό! 

Η Δέσποινα Βανδή δεν παραλείπει στιγμή να μην εκφράζει τον έρωτα της στον Βασίλη Μπισμπίκη. Έτσι, σήμερα που είναι η γιορτή των ερωτευμέων, η ίδια, αποφάσισε να κάνει μι ανάρτηση στο Instagram με τον αγαπημένο της. 

 

 

«My love (η αγάπη μου)! Happy Valentines Day!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή, με τους ακολούθους της να της αφήνουν δεκάδες σχόλια…

Η τραγουδίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα με τον ηθοποιό τους τελευταίους μήνες. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία χαμογελάει πλατιά, ενώ αυτός της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. 

«Όταν αποφασίζεις να πρωταγωνιστήσεις σε αυτήν. Τώρα μπορεί να σου γεννιέται η εύλογη ερώτηση: “Μα δεν πρωταγωνιστούσες στη ζωή σου όλα αυτά χρόνια;” Όταν κάνεις παιδιά όλα αλλάζουν. Αφήνεις τον εαυτό σου πιο πίσω, μπορεί να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σε ευχαριστούν απόλυτα αλλά ευχαριστούν τον υπόλοιπο κόσμο και από εκεί που ζούσες εκατό τοις εκατό για τον εαυτό σου καταλήγεις να ζεις πενήντα τοις εκατό, μετά τριάντα, δέκα… και μια μέρα χάνεσαι, χωρίς να το καταλάβεις.

NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Άλλαξα, ρε παιδί μου, όχι μια μέρα ξαφνικά, αλλά αποφάσισα να κάνω ευτυχισμένο τον εαυτό μου, να δώσω σημασία σε μένα» είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή στο Down Town για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τις αλλαγές στη ζωή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ