Η τρύπια... κάλτσα του Βασιλιά Κάρολου: Πήγε σε τζαμί και του ζήτησαν να βγάλει τα παπούτσια του - Η viral στιγμή (φωτό)

Ένα μικρό...ατύχημα που δεν πέρασε απαρατήρητο, είχε ο Βρετανός βασιλιάς Κάρολος. 

Ο βασιλιάς Κάρολος πήγε σε ένα από τα πιο ιερά μέρη του ανατολικού Λονδίνου και έμπλεξε άσχημα, εξαιτίας της... κάλτσας του. 

Ο ίδιος και η Καμίλα, η βασιλική σύζυγος, επισκέφθηκαν την Τετάρτη ένα ιστορικό τζαμί στην περιοχή Brick Lane στο ανατολικό Λονδίνο, όπου τους υποδέχθηκε πλήθος κόσμου καθώς περπατούσαν στο δρόμο.

Η πλειονότητα των μουσουλμάνων του Brick Lane έλκουν την καταγωγή τους από το Μπαγκλαντές και είχαν φορέσει τις επίσημες, παραδοσιακές τους στολές, για να υποδεχθούν το βασιλικό ζεύγος με μεγαλοπρέπεια.

Χορευτές, περπατούσαν μπροστά τους καθώς έλουζαν το δρόμο με πέταλα.

Δείτε επίσης: Βρετανία: Θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά η Καμίλα - Πως είναι η κατάσταση της υγείας της

Ο Κάρολος επέλεξε ένα μακρύ μαύρο παλτό με πουκάμισο και γραβάτα, ενώ η Καμίλα φόρεσε ένα κομψό λευκό μακρύ παλτό.

Όταν έφτασαν στο τζαμί, η Καμίλα έβαλε μαντίλα, αναφέρει το etonline. Και όταν ήρθε η ώρα να βγάλει τα παπούτσια του, ο Κάρολος αποκάλυψε ότι η κάλτσα του είχε μια αρκετά μεγάλη τρύπα. 

 Η εικόνα έκανε τον γύρο των ΜΜΕ και του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας δεκάδες αντιδράσεις και σχόλια. «Ευτυχώς που η Ελισάβετ δε ζει, για να δει αυτό το θέαμα!», έγραφε ένας χρήστης, σε έξαλλη κατάσταση. Κάποιοι από τους σχολιαστές υπέθεσαν ότι ο βασιλιάς το έκανε…επίτηδες, για να δείξει ότι είναι «ένας από εμάς», ενώ άλλοι το εξέλαβαν ως «πλήρη έλλειψη σεβασμού» από μεριάς του.

«Αν μη τι άλλο, ο Κάρολος έχει λεφτά να πάρει κάλτσες. Αυτό που έκανε είναι απαξιωτικό», είπαν, με τους πιο καχύποπτους να απαντούν: «Μπα, σιγά μην ήξερε ότι θα έπρεπε να βγάλει παπούτσια».Η επίσκεψη πραγματοποιείται ακριβώς τρεις μήνες πριν από την τελετή στέψης του Καρόλου στο Λονδίνο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ότι η τελετή στέψης θα είναι τριήμερη, θα ξεκινήσει στις 6 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαΐου.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ