Αντώνης Λουδάρος: ''Ζω, είμαι καλά - Έλεγαν για μένα ότι γεννήθηκε ένα παιδί... τέρας'' (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το δημοσίευμα που είχε ανέβει στο διαδίκτυο και ανέφερε πως ο Αντώνης Λουδάρος έχει φύγει από τη ζωή

Στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή «Open Weekend» έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ θέλησε να απαντήσει και για το δημοσίευμα που τον ήθελε νεκρό. 

«Ζω, είμαι καλά! Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν αν είμαι καλά. Τι να πεις; Για μερικά κλικ παραπάνω…», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος για το δημόσιευμα που τον ήθελε να έχει πεθάνει.

 

 

Ο Αντώνης Λουδάρος είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα να κάνω μυθοπλασία, ένα σίριαλ εποχής.

 

 

Φέτος ξεχώρισα το Maestro. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μού είχε πει να κάνουμε μαζί την εκπομπή στον ΑΝΤ1».

 

 

Σε μία άλλη συνέντευξή του , στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή «Status», αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τη γέννησή του και στη σχέση με τον πατέρα του.

«Γεννήθηκα σχεδόν έξι κιλά. Οι εφημερίδες της εποχής γράψανε ότι γεννήθηκε ένα παιδί "μαμούθ"». Γιατί βγήκα με τον αμνιακό σάκο και δεν το λέω ψέματα. Το γράψανε οι εφημερίδες της εποχής και το είπαν στο ραδιόφωνο ότι γεννήθηκε ένα παιδί τέρας, δεν ξέρω τι παιδί ήταν αυτό. Πάντως, οι δικοί μου άνθρωποι και ο πατέρας μου έλεγαν "Αντώνη, το λέγανε στο ραδιόφωνο" σαν κάτι πια εξωπραγματικό», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ