«Caring for Water»: Το GROHE X Summit 2023 συζητά γύρω από το μέλλον του νερο - οι εγγραφές ξεκίνησαν

Το GROHE X Summit «Caring for Water» θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Μαρτίου 2023 στην ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X

Όταν χρησιμοποιούμε νερό, τείνουμε να ξεχνάμε την υπαρξιακή αξία που έχει – και ότι δεν είναι μια ατελείωτη πηγή που μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η GROHE, η κορυφαία μάρκα ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο θα αφιερώσει το GROHE X Summit «Caring for Water» από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023 στο στοιχείο χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να ζήσουμε: το νερό.

Οι κοινωνίες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν πολυάριθμες προκλήσεις που απαιτούν ανταλλαγή γνώσεων, νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις σε συνδυασμό με μια μεγάλη δόση πραγματισμού. Κατά τη διάρκεια του GROHE X Summit, η εταιρία θα τονίσει την αξία του νερού συγκεντρώνοντας εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου για να αποδείξει ότι χρειάζεται ένα ολόκληρο οικοσύστημα ώστε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

«Θα εξετάσουμε το νερό στο πλαίσιο των βασικών τάσεων που διαμορφώνουν τη βιομηχανία μας και το μέλλον της ζωής: αστικοποίηση, βιωσιμότητα, καθώς και υγεία & ευημερία. Θα αναρωτηθούμε, πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον της ζωής σε έναν κόσμο που φαίνεται να περιστρέφεται πιο γρήγορα από ποτέ; Πώς μπορούμε να συμβάλουμε σε πιο βιώσιμα κτίρια;», λέει ο Jonas Brennwald, Leader του Ομίλου LIXIL EMENA.

Το GROHE X Summit προσκαλεί τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε συζητήσεις διαφόρων μορφών. Από πρακτικά masterclasses, δημιουργικά πάνελ συζητήσεων, ως και εμπνευσμένες παρουσιάσεις με πολύτιμα δεδομένα, το GROHE X Summit αγγίζει τις διαφορετικές ανάγκες ολόκληρου του οικοσυστήματος στο οποίο απευθύνεται η GROHE. Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με εκθέσεις νέων προϊόντων και τεχνολογιών της GROHE, παρέχοντας στους πελάτες την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους σε ένα πιο βιώσιμο αύριο.

Η GROHE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ακόλουθη επιλογή ομιλητών και προσκεκλημένων:

• Η Elina Hiltunen, από το The Futures Agency, θα παρουσιάσει πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε σενάρια που μας δείχνουν διαφορετικές πιθανότητες για το μέλλον και προτείνουν πιθανές οδούς ανάπτυξης.

• Ο Børge Ousland, Νορβηγός ταξιδιώτης και εξερευνητής των πόλων, θα μοιραστεί μαζί μας πώς παρατηρεί, κατά τη διάρκεια των αποστολών του, την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της.

• Η Beth Healey, ερευνήτρια για τον European Space Agency, θα παρουσιάσει τα ευρήματά της σχετικά με την εξάρτηση της ανθρωπότητας από το νερό.

• O Thomas Rau, ιδρυτής της Turntoo και της RAU Architects, η Anne-Vera Deinhammer, Διευθύντρια της Circular Cities & Regions, Circular Economy Forum Austria; και ο Gerhard Sturm, Leader Commercial Development, του Ομίλου LIXIL EMENA, θα συζητήσουν πώς πρέπει να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο αύριο.

• Η Tina Norden, επικεφαλής της Conran and Partners,ο Rhael “LionHeart” Cape, Spoken Word Artist, ο Δρ. Alan Dilani, ιδρυτής του International Academy for Design and Health και ο Karl Lennon, επικεφαλής Projects Channel A&D του Ομίλου LIXIL EMENA, θα εξετάσουν τη θεραπευτική δύναμη της αρχιτεκτονικής.

Εγγραφείτε τώρα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο φετινό GROHE X Summit “Caring for water” και λάβετε από πρώτο χέρι εξειδικευμένες πληροφορίες για το πώς η GROHE διαχειρίζεται μελλοντικές προκλήσεις σχετικά με το νερό.

Μάθετε περισσότερα για το GROHE X Summit “Caring for water” και εγγραφείτε εδώ

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media Facebook και Instagram και την ιστοσελίδα grohe.gr.

Σχετικά με τη GROHE

Η GROHE, η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία για ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα. Από το 2014, η GROHE αποτελεί μέλος του χαρτοφυλακίου του διάσημου ομίλου LIXIL, κατασκευαστή πρωτοποριακών προϊόντων νερού και προϊόντων για το σπίτι στην Ιαπωνία. Με σκοπό να προσφέρει “Pure Freude an Wasser”, κάθε προϊόν της GROHE βασίζεται στις υψηλές αξίες της εταιρείας, την τεχνολογία, το design και τη βιωσιμότητα. Ορισμένα προϊόντα, όπως το GROHE Eurosmart ή οι θερμοστατικές σειρές GROHE αλλά και πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως το σύστημα νερού GROHE Blue, αναδεικνύουν τη μακροχρόνια εμπειρία της εταιρείας.

Εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών της, η GROHE δημιουργεί έξυπνες και βιώσιμες λύσεις, που βελτιώνουν τη ζωή και προσφέρουν πρόσθετη αξία. Για να διευκολύνει την καθημερινή εργασία των επαγγελματιών συνεργατών της, η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, όπως το πρόγραμμα αφοσίωσης GROHE + και το GIVE, ένα πρόγραμμα κατάρτισης για την επόμενη γενιά εγκαταστατών.

Με το νερό στο επίκεντρο της δραστηριότητας της η GROHE εστιάζει στην Εταιρική Ευθύνη και σε μία αλυσίδα αξίας με στόχο την εξοικονόμηση πόρων: από την ουδέτερη σε επίπεδο εκπομπών CO2.*, τις τεχνολογίες προϊόντων που εξοικονομούν νερό και ενέργεια, την αφαίρεση του περιττού πλαστικού από τις συσκευασίες των προϊόντων, μέχρι την σειρά των προϊόντων με πιστοποίηση Cradle to Cradle®. Με το υβριδικό οικοσύστημα επικοινωνίας GROHE X, η εταιρεία δίνει περαιτέρω ώθηση στον κλάδο.

Στην ψηφιακή πλατφόρμα, είτε φυσικά ή υβριδικά στο κέντρο εμπειρίας & επικοινωνίας GROHE X στο Hemer της Γερμανίας, είτε με τα φορτηγά GROHE X Motion, η GROHE συνδέει τους ανθρώπους για να ενισχύσει τον σκοπό του Ομίλου LIXIL να «κάνει τα καλύτερα σπίτια πραγματικότητα για όλους παντού». *περιλαμβάνει έργα αντιστάθμισης CO2, περισσότερα στο green.grohe.com

Σχετικά με την LIXIL

Ο όμιλος LIXIL κατασκευάζει πρωτοποριακά προϊόντα νερού και προϊόντα για το σπίτι, τα οποία επιλύουν καθημερινά προβλήματα της ζωής, κάνοντας «το καλύτερο σπίτι» πραγματικότητα για όλους, παντού. Με βάση την Ιαπωνική κληρονομιά, σχεδιάζει κορυφαία τεχνολογία και καινοτομία για προϊόντα υψηλής ποιότητας που μεταμορφώνουν το σπίτι. Αλλά η διαφορά της LIXIL βρίσκεται στο αξιόλογο design, το επιχειρηματικό πνεύμα, την αφοσίωση στη βελτίωση της προσβασιμότητας για όλους και την υπεύθυνη ανάπτυξη.

Αυτή η προσέγγιση γίνεται πραγματικότητα μέσω κορυφαίων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των INAX, GROHE, American Standard και TOSTEM. Περισσότεροι από 55.000 υπάλληλοι του ομίλου που εργάζονται σε περισσότερες από 150 χώρες είναι περήφανοι που κατασκευάζουν προϊόντα, τα οποία έχουν αντίκτυπο στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ www.lixil.com.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του Summit.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ