Πενηντάρα εκατομμυριούχος σύμβουλος ομορφιάς μοιράζεται τα μυστικά της -Τι λέει για αντιγήρανση και δίαιτα (βίντεο)

"Ξεκινάω πάντα τη μέρα μου με το Glow Inner Beauty Essential'', λέει. 

Η ιδρύτρια της πασίγνωστης μάρκας καλλυντικών  The Beauty Chef μοιράστηκε τα μυστικά της, κατά της γήρανσης και της διατροφής, αφού έκλεισε τα 50 αυτή την εβδομάδα. 

Παρόλα αυτά η ίδια φαίνεται φαίνεται σαν να διανύει την δεκαετία των 20. 

Η Carla Oates, από το Σίδνεϊ, ξεκίνησε το The Beauty Chef - το οποίο είναι μια σειρά από προβιοτικές σκόνες, προϊόντα και ελιξίρια - αφού συνειδητοποίησε ότι το έκζεμά της καθάριζε όταν έτρωγε ορισμένα τρόφιμα και χειροτέρευε όταν απολάμβανε άλλα.

Όταν η κόρη της Carla, ανέπτυξε έκζεμα το 2009, άρχισε να μελετάει έρευνες που εξέταζαν τη σχέση μεταξύ ορισμένων τύπων βακτηρίων και αλλεργιών στο έκζεμα.

Αφού έβλαε την κόρη της , στην διαδικασία μιας δίαιτας "θεραπείας του εντέρου", στην οποία έκοψε από τη διατροφή της ερεθιστικές ουσίες όπως τα γαλακτοκομικά, η γλουτένη, το καλαμπόκι και η σόγια και τις αντικατέστησε με "πλούσιες σε προβιοτικά, γαλακτοζυμωμένες τροφές", η Carla ίδρυσε τη σειρά της το 2009, αναφέρει η Daily Mail

Η διατροφή της Κάρλα είναι γεμάτη λαχανικά και πρωτεΐνες- και είπε ότι φροντίζει να τρώει τρία χορτοφαγικά γεύματα κάθε εβδομάδα.

"Ξεκινάω πάντα τη μέρα μου με το Glow Inner Beauty Essential, είτε ανακατεμένο σε ένα ποτήρι φιλτραρισμένο νερό είτε αναμεμειγμένο σε ένα νόστιμο smoothie", δήλωσε η Carla στο FEMAIL.

Η φόρμουλα Glow είναι μια προβιοτική υπερθερμιδική φόρμουλα που έχει σχεδιαστεί για να προάγει το υγιές λαμπερό δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, την αυξημένη ενέργεια, τη βελτιωμένη ανοσία και την υγεία του εντέρου.

Συνήθως, τα smoothies της Carla περιλαμβάνουν παπάγια, μπανάνα, βατόμουρα, γάλα καρύδας και σπόρους chia.

Το μεσημέρι, η Carla αναζητά ένα "καλό μείγμα σαλάτας" με άφθονα "φυλλώδη λαχανικά, σπόρους και ξηρούς καρπούς - τα οποία είναι εξαιρετικά για το μικροβίωμα του εντέρου σας", είπε.

Το συνδυάζει με μια πηγή πρωτεΐνης όπως ψάρι, tempeh, κοτόπουλο ή όσπρια όπως φασόλια.

Το δείπνο είναι περισσότερο λαχανικά με πρωτεΐνη, είτε με τη μορφή ενός σιγομαγειρεμένου κάρυ, στιφάδο, σούπα ή ψητό.

"Προσπαθώ να τρώω τρία χορτοφαγικά δείπνα την εβδομάδα. Τα λαχανικά, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πολυφαινόλες που είναι τόσο καλά για τη διατροφή του μικροβιώματος του εντέρου σας", δήλωσε η Carla.

Το μικροβίωμα του εντέρου σας αποτελείται από τρισεκατομμύρια βακτήρια, μύκητες και άλλα μικρόβια. Το μικροβίωμα του εντέρου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία σας, καθώς συμβάλλει στον έλεγχο της πέψης και ωφελεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα και πολλές άλλες πτυχές της υγείας σας.

Ενώ η Carla προσέχει τι τρώει, δεν είναι εμμονική και υποστηρίζει ότι πρέπει να τρώτε λίγο από αυτό που αγαπάτε, είτε αυτό είναι σοκολάτα είτε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ