Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το ναυάγιο με τον ΑΝΤ1 - ''σήμερα 10/2 στα γενέθλιά μου έκανα τη σωστή επιλογή'' (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια

 

Ναυάγησε τελικά η συνεργασία ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει σήμερα ένα βίντεο στο Instagram και να αφήνει αιχμές κατά του καναλιού.

Η παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα ένα βίντεο, μέσα από το οποίο ξεκαθαρίζει ότι η προβολή και τα χρήματα δεν είναι το παν.

«Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και σήμερα 10 Φεβρουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου, νομίζω έκανα τη σωστή. Αλλωστε η μη συναντίληψη για κάτι ουσιαστικό (όπως πχ το περιεχόμενο μιας τηλ. εκπομπής όπου εκτίθεσαι δημόσια) δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Η επιλογή μου είναι ή θετικότητα, η αισιοδοξία και η ηρεμία που έχει ο δρόμος της αυτογνωσίας όπου ούτως ή άλλως βαδίζω τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε λίγο φως μέσα από κει», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

«Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα, ούτε για την προβολή. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα. Και αν αυτό το οποίο καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου είναι πιο συνεπές προς τον εαυτό σου και προς το κοινό σου να το αποφύγεις. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας δίνω θετικότητα, την αισιόδοξη πλευρά της ζωής από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω».

Τo project που ετοίμαζε

Η παρουσιάστρια ήθελε μία εκπομπή σχετική με την ευεξία ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός επέμεινε για μία πιο ενημερωτική εκπομπή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ