Σεισμός στην Τουρκία: Μωρό 10 ημερών βγήκε ζωντανό από τα χαλάσματα μαζί με την μητέρα του - έμειναν εκεί 90 ώρες (βίντεο)

Τόσο η μητέρα όσο και η μικρή έμειναν θαμμένες για 90 ολόκληρες ώρες, ωστόσο κατάφεραν να βγουν ζωντανές. 

Οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες στα συντρίμμια μειώνονται σήμερα περίπου 100 ώρες αφού ένας φονικός σεισμός έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, προκαλώντας τον θάνατο περισσότερων από 21.600 ανθρώπων, σε μια από τις χειρότερες καταστροφές που έχουν σημειωθεί στην περιοχή εδώ και έναν αιώνα.

Ένα πρώτο κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας, που αποτελείται από έξι φορτηγά, πέρασε χθες, Πέμπτη, στις ανταρτοκρατούμενες περιοχές της βόρειας Συρίας από το συνοριακό πέρασμα Μπαμπ αλ Χάουα.

Δείτε επίσης: Σεισμός στην Τουρκία: Διέσωσαν μωρό 1,5 έτους & την μητέρα του μετά από 55 ώρες - Το θήλασε για να παραμείνει ζωντανό

Δείτε επίσης: Σεισμός στην Συρία: Γέννησε μέσα στα χαλάσματα & πέθανε - Το μωράκι τα κατάφερε (βίντεο)

Η βοήθεια αυτή, που αποτελείται από κουβέρτες, σκηνές, ηλιακές λάμπες, υλικό διάσωσης και στρώματα, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες τουλάχιστον 5.000 ανθρώπων, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ).

Μωρό 10 ημερών βγήκε ζωντανό από τα χαλάσματα έπειτα από 90 ώρες

Ένα βρέφος ανασύρθηκε ζωντανό από το κατεδαφισμένο σπίτι του, 90 ώρες μετά την καταστροφή που προκάλεσαν τα Ρίχτερ του τρόμου.

 

 

Πρόκειται για ένα μωρό 10 ημερών, το οποίο βγήκε στην επιφάνεια μαζί με τη μητέρα του, με τη βοήθεια της ομάδας ΙΜΜ.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου μοιράστηκε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανήρτησε φωτογραφία του μικρού ήρωα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ