Η βασίλισσα Λετίσια με total white σύνολο - «ιέρεια» του στυλ - Tα χρυσά κοσμήματα & το άπαιχτο μακιγιάζ (φωτό)

Παραδίδει μαθήματα στυλ...

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή στο ολόλευκο σύνολο της  με καρό τελείωμα γύρω από τον γιακά, καθώς έφτασε σε ένα εξειδικευμένο ίδρυμα στην Αφρική.

Η βασίλισσα, 50 ετών, φορούσε μάσκα προσώπου μιας χρήσης, ενώ επισκέφθηκε το Ίδρυμα Ngana Zanza στην Αγκόλα.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Λετίσια: Με super cute, ροζ παστέλ σύνολο! - Η απίθανη μάξι φούστα της & τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια (φωτό)

H βασίλισσα της Ισπανίας επισκέφθηκε ένα μαιευτήριο συνοδευόμενη από την πρώτη κυρία της χώρας, Ana Dias Lourenço. Εκεί πραγματοποίησαν συνάντηση με τις μητέρες και το υγειονομικό προσωπικό.

H σύζυγος του βασιλιά Φελίπε φόρεσε ένα κολακευτικό λευκό σακάκι, ένα ρούχο που ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια. Το συνδύασε με λευκό παντελόνι Μια από τις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες είναι η ζώνη που τόνιζε τη μέση της, η οποία είναι φτιαγμένη με το ίδιο ύφασμα των δύο άλλων κομματιών, αναφέρει το royalfamily

Όσο για τα παπούτσια, φόρεσε μπεζ εσπαντρίγιες από την Macarena Shoes. Όσον αφορά τα κοσμήματα, ακολούθησε τη μινιμαλιστική της γραμμή καταφεύγοντας στα μικρά επίχρυσα σκουλαρίκια Gold & Roses εμπνευσμένα από ένα μπαστούνι μπαμπού που μοιράζεται με την πριγκίπισσα Λεονόρ, φόρεσε επίσης το δαχτυλίδι Coreterno.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ