Bασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Απαστράπτουσα με κίτρινο printed φόρεμα & φανταστικά statement σκουλαρίκια - Tο καπέλο που απογείωσε το look (φωτό)

Τρομερή εμφάνιση... 

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, έκανε άλλη μια σασυναγώνιστη εμφάνιση, αφού επισκέφθηκε το ζεστό τροπικό κλίμα, στο νησί Άγιος Ευστάθιος της Καραϊβικής. 

Μαζί με την κόρη τους πριγκίπισσα Καταρίνα-Αμαλία, 19 ετών, το ζευγάρι ξεκίνησε περιοδεία στα ολλανδικά νησιά της Καραϊβικής τις τελευταίες εβδομάδες.

Αφού επισκέφθηκαν το Μποναίρ την Αρούμπα και το Κουρασάο , μετέβησαν και στον Άγιο Ευστάθιο. 

Δείτε επίσης: Bασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Απαστράπτουσα με καναρινί φόρεμα & φανταστικό headpiece - Οι snakeskin γόβες που απογείωσαν το look

Η royal φόρεσε ένα κίτρινο printed φόρεμα για τη δέκατη ημέρα του ταξιδιού τους. 

Η Ευρωπαία μονάρχης επέλεξε statement σκουλαρίκια με φούντες στο τελείωμα για να προσθέσει μια διασκεδαστική νότα και να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Η Μαξίμα κράτησε τα πράγματά της σε ένα μουσταρδί clutch και φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, καθώς φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας Oranjestad με τον σύζυγό της βασιλιά Willem-Alexander και την κόρη της Catharina-Amalia, πριγκίπισσα της Οράγγης.

Την εμφάνισή της απογείωσε όμως, το μεγάλο καπέλο της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ