O Λεονάρντο Ντι Κάπριο & ''επικίνδυνες σχέσεις'' του: Αυτή είναι η 19χρονη νέα του κατάκτηση - κοκκινομάλλα Ισραηλινή (βίντεο)

Είναι η καλλονή, η νέα σύντροφός του; 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Τα ΜΜΕ, μιλούν συνεχώς για την προσωπική του ζωή, ενώ μαθαίνουμε συχνά για τις νέες του σχέσεις. 

Αυτή την φορά,  φημολογείται πως είναι ερωτευμένος και πως βγαίνει ραντεβού με μια 19χρονη, καθώς ο ίδιος συνηθίζει να διατηρεί ερωτικές σχέσεις με γυναίκες που δεν είναι άνω των 25 ετών.

 

 

Η φημολογούμενη 19χρονη σύντροφός του Οσκαρικού ηθοποιού, Eden Polani, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram, αφού δέχτηκε έντονο έλεγχο για το υποτιθέμενο ρομάντζο της με τον 48χρονο.

Μιλώντας στην DailyMail. com, συνεργάτης της, διέψευσε τις φήμες για σχέση μεταξύ του ζευγαριού, αφού φωτογραφήθηκαν μαζί σε ένα μουσικό πάρτι στο Λος Άντζελες στις 31 Ιανουαρίου.

 

 

Αν και η ίδια η Eden δεν έχει ακόμη απαντήσει στις φήμες, άφησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μιλήσουν για εκείνη, όταν διέγραψ

ε ξαφνικά τον λογαριασμό της στο Instagram, λίγο καιρό αφότου μοιράστηκε μια εικόνα από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη - την οποία επίσης αφαίρεσε λίγο μετά την ανάρτηση.

 

 

 

 

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, είναι γεννημένη στις 21 Μαρτίου του 2003, τρία χρόνια δηλαδή μετά την τεράστια επιτυχία του Λεονάρντο στον Τιτανικό.

 

 

Αν και πηγές από το περιβάλλον του Leo έχουν αρνηθεί ότι υπάρχει κάποιο ειδύλλιο μεταξύ εκείνου και της Eden, το μοντέλο φαίνεται να έχει πλήρη επίγνωση της νέας προσοχής που δέχεται.

Η Eden γεννήθηκε στο Παρίσι από Γαλλίδα μητέρα και Ισραηλινό πατέρα και έχει υπογράψει συμβόλαιο με διάφορα πρακτορεία, όπως το IT Models, το οποίο επικεντρώνεται στη μόδα μπουτίκ, και το Kult Models στη Γερμανία, μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ