Αλέξης Κούγιας: Η γιαγιά μου είχε μεζούρα όταν έραβε ρούχα - Ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί

Ο διακεκριμένος ποινικολόγος μίλησε για το περιστατικό όπου χρειάστηκε μεζούρα για να μετρηθούν τα δοκάρια στο γήπεδο του Ατρομήτου, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την ΑΕΚ

Τη νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ Ατρόμητος ανέλαβε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, για την υπόθεση με το ύψος των δοκαριών που προέκυψε στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Οι "κυανόλευκοι" θα δικαιωθούν ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε παγκόσμια πρωτοτυπία, τη μέτρηση των δοκαριών με μεζούρα, ανέφερε πως η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει και τόνισε πως οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν έννομο συμφέρον και μπορούν να παρέμβουν νομικά στην υπόθεση.

"Μου τηλεφώνησαν αργά το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ήδη κάναμε μια σύσκεψη, ζήτησα ορισμένα πράγματα και εργάζομαι προδικαστικά για την υπόθεση. Θα ζητήσω διακοπή γιατί έχω και την υπόθεση του Άλκη. Και οι 2 πλευρές δικαιούνται να προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αν δε μείνουν ικανοποιημένες. Πάλι τακτικοί δικαστές υπάρχουν κι εκεί. Σε τρίτο βαθμό υπάρχει και το CAS, συνεπώς ίσως τραβήξει πάνω από 2-3 μήνες η όλη υπόθεση" ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

"Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα ύψη, τις οποίες βρήκαν δήθεν από κάποιο αστυνομικό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Μεζούρα είχε η γιαγιά μου, όταν ράβανε ρούχα. Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Ήταν τεράστιο λάθος του διαιτητή αυτό που έγινε. Έπρεπε να αναβάλει το παιχνίδι. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον. Θεωρητικά έχουν το δικαίωμα να κάνουν παρέμβαση" ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ