Στα σύννεφα η Μαρία Μενούνος: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο

Μετά από προσπάθειες 10 ετών! 

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο.

Η πασίγνωστη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, προσπαθούσε για 10 ολόκληρα χρόνια να γίνει μητέρα και τελικά τα κατάφερε! 

Η ίδια απόκαλυψε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από μια συνέντευξή της στο People, αλλά και με ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε επίσης: Μαρία Μενούνος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για την χαμό της μητέρα της - Ξέρω ότι η μαμά μου είναι ακόμη μαζί μου (φωτό)

Μαρία Μενούνος: Ο όγκος, το χειρουργείο και οι αποχαιρετιστήριες επιστολές στους δικούς της

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαι πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή μου έρχεται στη ζωή μας. Μια ευλογία» είπε η Μαρία Μενούνος η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Όπως ανέφερε, το παιδί θα έρθει στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και προφανώς ανυπομονεί για τη μεγάλη στιγμή.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε ότι επιτέλους θα γίνουμε γονείς! Ευχαριστούμε την απίστευτα γενναιόδωρη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της για αυτήν την ευλογία!

Και τέλος, ξέρω ότι η μαμά μου είχε ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ και είπε ότι ήρθε η ώρα. Νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για την ευλογία στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μοιράζομαι αυτές τις ειδήσεις», έγραψε στο Instagram.

Nα σημειώσουμε πως η Μαρία Μενούνος έχει περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή της. Πριν από σχεδόν δύο χρόνια έχασε την μητέρα της από καρκίνο. Το 2017 διαγνώστηκε με όγκο σοτ κεφάλι και έκανε επέμβαση. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ