Cristiano Ronaldo: Σας παρουσιάζουμε την απίστευτη συλλογή των supercars του ''παγκοσμίου αρχηγού'' στο ποδόσφαιρο - η αδυναμία του (φωτό - βίντεο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάθος με τα αυτοκίνητα και διαθέτει μεγάλη και πανάκριβη συλλογή από εντυπωσιακά μοντέλα. 

Αν υπάρχουν κάποιοι σε αυτόν τον κόσμο που μπορούν να έχουν όποιο αυτοκίνητο θέλουν, ο Cristiano Ronaldo είναι ένας από εκείνους. 

Ο  Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει κάθε supercar που έχει ονειρευτεί, ενώ η συλλογή του, αγγίζει τις 18 εκατομμύρια λίρες. 

Από μια Bugatti Chiron αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών μέχρι μια Ferrari 599 GTO αξίας 500. 000 λιρών και μια McLaren Senna αξίας 750. 000 λιρών, ο 37χρονος είναι διάσημος για τα πανάκριβα αυτοκίνητά του.

 

Η τεράστια γκάμα των supercars του περιλαμβάνει επίσης δύο Rolls-Royce: το Cullinan αξίας 300. 000 λιρών και το Phantom Drophead coupe που κοστίζει περίπου 500. 000 λίρες.

 

 

Το πιο ακριβό του αυτοκίνητο είναι μια Bugatti Centodieci περιορισμένης έκδοσης αξίας 8,5 εκατομμυρίων λιρών - ο ''παγκόσμιος αρχηγός'' πιστεύεται ότι είναι ένας από τους 10 ανθρώπους παγκοσμίως που κατέχουν το supercar.

Το Centodieci έχει σύμφωνα με πληροφορίες 1600 ίππους και μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα 236 μίλια/ώρα.

 

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας λέει ότι η αγαπημένη του μάρκα είναι η τεράστια ποικιλία από Bugattis και παραδέχτηκε στον Piers Morgan σε συνέντευξή του ότι του αρέσει να έχει δύο από όλα.

Άλλα supercars που ανήκουν στον "CR7" είναι ένα Mercedes G-Wagon Brabus αξίας 600. 000 λιρών, το οποίο ήταν δώρο στον Ρονάλντο από τη σύντροφό του.

 

 

 

Έχει επίσης μια Bugatti Veyron αξίας 1,5 εκατ. λιρών, μια Mercedes-Benz S65 AMG αξίας 200. 000 λιρών, μια φωτεινή πορτοκαλί McLaren MP4-12C (200. 000 λίρες) και μια Lamborghini Aventador (270. 000 λίρες).

Το 2021, ο Ρονάλντο αγόρασε μια Bentley Flying Spur αξίας 250. 000 λιρών για να τη χρησιμοποιήσει στο Μάντσεστερ, αφού τον Αύγουστο επανήλθε στη Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους.

Στη συνέχεια, αγόρασε μια Aston Martin DBS Superleggera Cabrio αξίας 200. 000 λιρών, η οποία διαθέτει κινητήρα V12 5,2 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση και είναι ικανή να αποδίδει εκπληκτικά 715 ίππους.

 

 

 

Έχει επίσης μια Bentley Continental GT, μια Lamborghini Urus και μια Chevrolet Camaro αξίας "μόνο" 40. 000 λιρών, η οποία χρησιμοποιείται για την οικογένεια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο πέντε φορές νικητής του Champions League αγόρασε μια Ferrari Monza αξίας 1,4 εκατομμυρίων λιρών, αφού επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Ferrari στο Μαρανέλο τον Μάιο του 2021.

Άλλα αυτοκίνητα που έχει ο επιθετικός του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας είναι μια ασημί Ferrari, μια Mercedes AMG GLE 63 και μια μαύρη Mercedes.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ