Viral η JLo και ο Ben Affleck στα Grammy 2023 - Toυς έπιασε η κάμερα να τσακώνονται; (φωτό - βίντεο)

Βραδιά ραντεβού είχε με τον Ben Affleck στα Grammys, η JLo. 

Η 65η απονομή των βραβείων Grammys πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Crypto.com Arena του Λος Άντζελες και οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρών στο λαμπερό show.

Aνάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και η Jennifer Lopez με τον σύζυγό της Ben Affleck. 

Οι δυό τους, εθεάθησαν να έχουν ένα ρομαντικό ραντεβού στην τελετή απονομής των βραβείων. 

 

 

Η J. Lo επέλεξε για την βραδιά ένα σκούρο μπλε φόρεμα Gucci με ψηλό σκίσιμο και βαθύ ντεκολτέ.

 

 

Το φόρεμα ήταν επίσης καλυμμένο με διαμαντένιες χάντρες, και η ίδια απογείωσε την υπέροχη εμφάνισή της με διαμαντένια κολιέ της Bulgari, μαζί με τις τεράστιες βέρες αρραβώνων και γάμου, σύμφωνα με το hollywoodlife

 

 

Εν τω μεταξύ, ο Ben ήταν κομψός με κοστούμι και γραβάτα, ενώ η βέρα του ήταν επίσης εμφανής καθώς οι κάμερες τον εντόπισαν μαζί με την J. Lo μέσα στην αρένα του Crypto. com.

 

 

 

 

Η Λατίνα σουπερστάρ, ανέβηκε μάλιστα στη σκηνή για να απονείμει το Grammy για το καλύτερο pop άλμπουμ το οποίο κέρδισε ο Harry Styles, και πράγματι έλαμψε μέσα στο Gucci φόρεμα της.

 

 

Αφού ολοκλήρωσε τα… καθήκοντα της παρουσίασης, κάθισε δίπλα στον σύζυγό της, Ben Affleck, ο οποίος της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

 

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε τρυφερά ενσταντανέ καθώς κρατιόνταν χεράκι χεράκι στις θέσεις τους, ενώ παρακολουθούσαν τη λαμπερή τελετή απονομής. Μάλιστα σε ένα βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πολλοί νομίζουν πως οι δυό τους τσακώνονται, παρόλα αυτα τίποτα τέτοιο δεν συνέβη... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ