Οι Έλληνες celebrities χαρούμενοι στα χιόνια: Χριστίνα Μπόμπα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Εριέττα Κούρκουλου (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν...

Στιγμές χαράς και ενθουσιασμού για τους Έλληνες celebtities που έγιναν για λίγο και πάλι παιδιά βλέποντας τις πυκνές νιφάδες να ντύνουν στα λευκά την πρωτεύουσα.

Μπορεί η κακοκαρία Μπάρμπαρα να έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο, ωστόσο την ίδια ώρα οι εικόνες από την χιονισμένη Αθήνα μας δημιουργούν ένα μοναδικό συναίσθημα.

Οι Έλληνες celebrites δεν έχασαν την ευκαιρία και μεταμορφώθηκαν σε παιδιά βγαίνοντας έξω προκειμένου να απολαύσουν μερικά παιχνίδια στο χιόνι, να φωτογραφηθούν με αυτό και να μας δείξουν πώς είναι η θέα που απολαμβάνουν.

 

 

Η Χριστίνα μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απόλαυσαν την ημέρα με τα διδυμάκια τους. Η γλυκιά μανούλα ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε με όλη την οικογένεια σε ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί όμως ακόμα celebrities όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Εριέττα Κούρκουλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέβασαν το δικό τους στιγμιότυπο από την λευκή αυτή μέρα. 

 Εριέττα Κούρκουλου

 

 

Tα επώνυμα πρόσωπα της ελληνικής showbiz φωτογράφισαν τα χιόνια που σκέπασαν την Αθήνα έξω από τα σπίτια τους....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ