Κάνιε Γουέστ: Κατάφερε να μετατρέψει βίλα 2,2 εκατ. δολ. σε ερείπιο μετά το διαζύγιο από την Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε φωτό

Στην έπαυλη έμεινε και με την Ιρίνα Σάιακ

Ο Κάνιε Γουέστ λαμβάνει χιλιάδες αρνητικά σχόλια για την πολυτάραχη ζωή τον τελευταίο καιρό, ενώ υπό κατάρρευση φαίνεται να βρίσκεται και το ακίνητό του, στο Λος Άντζελες, αξίας 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο και εικόνες όπου φαίνονται οι φθορές του ακινήτου, με τους τοίχους να έχουν καταρρεύσει, ενώ δεσπόζουν τα σκουπίδια.

Ο ράπερ μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν, έχει αφήσει στην «τύχη της», την περιουσία του.

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι οι τοίχοι γύρω από τον ξενώνα έχουν γκρεμιστεί, αφήνοντας εκτεθειμένο έναν συρμάτινο φράχτη με σκουπίδια σκορπισμένα τριγύρω. Τμήματα των τοίχων γύρω από το κεντρικό κτίριο, έχουν πέσει με ένα λευκό ύφασμα να καλύπτει την κατοικία που βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Σύμφωνα με την Daily mail, ο Γουέστ πιθανώς να συγκατοικούσε στο συγκριμένο ακίνητο με την Ιρίνα Σάικ, με την οποία φέρεται να σύναψαν έναν σύντομο ερωτικό δεσμό.

Υπερλούξ έπαυλη

Το ακίνητο διαθέτει εντυπωσιακό πέτρινο τζάκι, πατώματα από μασίφ ξύλο, τεράστιες θολωτές οροφές, μία σουίτα στο ισόγειο και μία μπανιέρα σε στιλ σπα. Διαθέτει δύο ανεξάρτητους ξενώνες, έξι δωμάτια, συνολικά επτά μπάνια, γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων, τεράστιο αχυρώνα, μαντρί και άφθονο χώρο για πισίνα ή αμπελώνα.

Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις χρησιμοποιήθηκαν για ένα διάστημα από το «Donda Academy», ένα χριστιανικό σχολείο δημοτικής εκπαίδευσης των ΗΠΑ, που εγκαταστάθηκε εκεί τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ