Ένας Γάλλος πρόεδρος, μία ηθοποιός, ένας μεγάλος έρωτας: Το σκάνδαλο & το ζεύγος Φρανσουά Ολάντ - Ζιλί Γκαγιέ (φωτό)

Ο 68χρονος πολιτικός και η 50χρονη αγαπημένη του παντρεύτηκαν  στις 4 Ιουνίου 2022

Η Ζιλί Γκαγιέ δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες από κάποιο ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο με τον Φρανσουά Ολάντ

Σε ένα από τα στιγμιότυπα βλέπουμε την ηθοποιό και τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι στην βρετανική πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος πολιτικός και η 50χρονη αγαπημένη του παντρεύτηκαν  στις 4 Ιουνίου 2022 στο δημαρχείο της Tulle.

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για την ηθοποιό και παραγωγό που υπήρξε παντρεμένη (2000-2006) με τον σκηνοθέτη Santiago Amigorena, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Tadeo και τον Ezekiel.

Ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας από την άλλη, δεν είχε ξαναντυθεί γαμπρός, παρόλο που έχει τέσσερα παιδιά με την Ségolène Royal (τον Thomas, την Clémence, τον Julien και την Flora).  Ο χωρισμός τους είχε ανακοινωθεί το βράδυ του δεύτερου γύρου των εκλογών του 2007.

O Ολάντ με την Ségolène Royal - Photo: AP POOL via ΑΠΕ/ΜΠΕ 

Δεν ήταν επίσης παντρεμένος με την δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία μοιράστηκε την ζωή του για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και την οποία απάτησε με την Γαλλίδα ηθοποιό. Η Τριερβελέρ ζούσε μαζί του στο Ελιζέ ωστόσο ο πολιτικός είχε έθεαθεί να φεύγει πάνω σε ένα σκούτερ από το σπίτι της νέας του φιλενάδας!

Ο Ολάντ με την Βαλερί - Photo: EPA FILE via AΠΕ-ΜΠΕ

Τον Ιανουάριο του 2014 η γαλλική έκδοση του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Closer δημοσίευσε φωτογραφικό αφιέρωμα σχετικά με πιθανολογούμενη κρυφή σχέση του πολιτικού με την Γκαγιέ.

Το δημοσίευμα προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο. Από την πλευρά του Ολάντ εκφράστηκε οργή για «παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής» και απείλησε με αγωγές κατά του περιοδικού.Η ίδια η Γκαγιέ είχε ήδη υποβάλει καταγγελία, από τον Μάρτιο του 2013, στην εισαγγελία του Παρισιού κατά υπεύθυνων για τη διάδοση φήμης σχετικά με σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο.

Μετά τις νομικές απειλές το περιοδικό ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε απόσυρση του δημοσιεύματος από την ηλεκτρονική του έκδοση. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες και ενώ τα σχετικά δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική του ζωή συνεχίζονταν, με δήλωση του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ολάντ ανακοίνωσε τον τερματισμό της σχέσης του με την δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης:  Φρανσουά Ολάντ: Η ασίγαστη ζήλια της Τριερβελέρ για την Σεγκολέν, ο έρωτας για την ωραία Ζιλί

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ