Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι φωτό από την κοπή της πίτας στο NJV Athens Plaza – Το κομψό σύνολό της - Ποιοι έδωσαν το παρών

Στο πλευρό της ο σύζυγός της Μίνως Μάτσας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκοψε την βασιλόπιτά της στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός φορούσε ένα κομψό, μάλλινο φόρεμα σε μπεζ χρώμα, το οποίο είχε ένα ασορτί κοντό σακάκι.

Από το πλευρό της δεν έλειψε φυσικά ο αγαπημένος της σύζυγος Μίνως Μάτσας, ενώ παρόντες ήταν ακόμα οι γονείς του τελευταίου Μάκης και Ρούλα Μάτσα, καθώς και η αδερφή του Μαργαρίτα.

Στη κοπή της πίτας βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ξάδερφός της πολιτικού και παρουσιαστής ιατρικών εκπομπών Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο Θάνος Πλεύρης, ο Γιώργος Πατούλης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Τζένη Μήτση, η Ρένα Βασιλάκη, ο  Νίκος Παπαδάκης και ο Κώστας Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες φίλους και φίλες που ήρθαν στη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού μου γραφείου. Η εκδήλωση ήταν να γίνει την Τρίτη (31/1). Όμως το τραγικό συμβάν με το θάνατο των δύο πιλότων της πολεμικής μας Αεροπορίας, δεν μας το επέτρεψε. Ήταν ημέρα πένθους, τιμής, σιωπής. Ήταν ημέρα σεβασμού στους δύο Ήρωες της πατρίδας, που έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την ελευθερία μας.

Θυσιάστηκαν στο καθήκον για μια Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη, ελεύθερη. Απέναντι σε κάθε είδους απειλή. Σε κάθε είδους αναθεωρητισμό. Περνάνε και αυτοί στο πάνθεον της ιστορίας με τους Ήρωες της πατρίδας. Θα μείνουν Αθάνατοι. Και η πατρίδα, η πολιτεία οφείλει να μην τους ξεχάσει ποτέ.

 

 

Στη νέα χρονιά και στις μεγάλες μάχες που ακολουθούν το επόμενο διάστημα, εμείς θα επιλέξουμε και πάλι να μιλάμε για το μέλλον. Για το μέλλον των παιδιών μας, των οικογενειών μας. Για το μέλλον της πόλης μας, της Αθήνας, που χρειάζεται αγάπη, φροντίδα, σχέδιο για το μέλλον, βουλευτές που την ξέρουν, τη νοιάζονται, την εκπροσωπούν.

Ο κόσμος που μας ακούει θέλει λύσεις, καθαρές προτάσεις, ειλικρίνεια, ευθύτητα, καθαρές κουβέντες και προοπτική για καλύτερες ημέρες. Εμείς, είμαστε εδώ για όλες και όλους. Για όλες και όλους που θέλουνε μια Αθήνα αληθινή πρωτεύουσα. Για όλες και όλους που θέλουνε μια Ελλάδα που υπερασπίζεται κοινά συμφέροντα και αξίες. Μια Ελλάδα με διαφάνεια, δικαιοσύνη και υπευθυνότητα. Μια Ελλάδα της ευημερίας και της προκοπής!».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ