Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου φιλοξενεί την Πανσέληνο του μήνα

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου φιλοξενεί την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και μια ποικιλία δυνατών όψεων, δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης και επηρεάζοντας τα μετεωρολογικά ή τα γεωφυσικά φαινόμενα εκτός από τις ζωές μας σε προσωπικό επίπεδο.

Είναι ένα Σαββατοκύριακο με έντονη επικαιρότητα, εξελίξεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο και αποκαλύψεις για πράγματα που αφορούν στο παρελθόν.

Θα είναι έντονες μέρες κυρίως για τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Επειδή ταυτόχρονα με την Πανσέληνο θα έχουμε το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη στα μεταβλητά ζώδια την Κυριακή αρκετή πίεση δέχονται και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που μπορεί να νιώσουν ασφυκτικές συνθήκες σε σχέσεις ή συνεργασίες, ή κι ένα αίσθημα αδικίας που μπορεί να τους θυμώνει.

Το Σάββατο φιλοξενεί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που δημιουργεί τάση για απρόοπτα. Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό το βράδυ του Σαββάτου κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική την ατμόσφαιρα για κάποιες ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο σας δίνει την άδεια να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες πρώτες και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης που ίσως σας προβληματίζουν, για άλλους που είστε γονείς θέματα των παιδιών σας. Το Σάββατο με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό προσέξτε λίγο περισσότερο και τα έξοδα σας για να μη ξεφύγετε. Το βράδυ του Σαββάτου είναι σίγουρα πιο άνετο και διασκεδαστικό

. Την Κυριακή πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μολονότι δεν είναι ένα αρνητικό φεγγάρι σε ό,τι αφορά τον ζωδιακό άξονα που πραγματοποιείται, ενδέχεται να επηρεάσει την ψυχολογία σας και να είστε στην «τσίτα» ή με νεύρα όλη μέρα.

Για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου – αρχές δευτέρου ίσως νιώθετε ότι συντελείται μια αδικία είτε εις βάρος σας είτε εις βάρος ενός αγαπημένου προσώπου και να θέλετε να βγείτε μπροστά για να το διορθώσετε. Ίσως όμως πρώτα πρέπει να βρείτε συμμάχους ώστε να μην χρειαστεί να δώσετε μόνοι σας έναν αγώνα άνισο, ειδικά αν καταφέρεστε σε ένα άτομο που έχει εξουσία και δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι αρκετά απαιτητικό ως προς τις όψεις που φιλοξενεί προς το ζώδιο σας, αλλά και εξαιτίας ενός αρκετά νευρικού φεγγαριού που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Έτσι μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά απρόοπτα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, ή να έχετε ένα σωρό πράγματα να φροντίσετε παράλληλα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη πίεση, αλλά τη δουλειά δεν τη φοβάστε, οπότε σηκώστε μανίκια και ριχτείτε με τα μούτρα σε ό,τι πρέπει να κάνετε για να ασχοληθείτε με όσα θέλετε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στο σπίτι και θα σας δώσουν περισσότερη χαρά και ικανοποίηση

. Η Πανσέληνος την Κυριακή θα μπορούσε να σας βγάλει κάτι απρόοπτο σε σχέση με την οικογένεια σας ή τον χώρο του σπιτιού, γιατί είπαμε αυτό το φεγγάρι έχει και τις δυσκολίες του. Αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαήμερου, πιθανώς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο που αφορά σχέσεις με συνεργάτες ή και φίλους. Ενδεχομένως η αφορμή για μια αντιπαράθεση να είναι και ένας οικονομικός παράγοντας. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε τα πράγματα ή να τους αλλάξετε γνώμη την Κυριακή, μάλλον θα είναι χαμένος κόπος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει τις βραδινές ώρες τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα πιο ξένοιαστο κι ευχάριστο Σαββατόβραδο. Όμως καλώς ή κακώς βρισκόμαστε στο πιο απαιτητικό γουηκέντ του Φεβρουαρίου, καθώς φιλοξενεί δυο όψεις έντασης: το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού και το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στο ζώδιο σας. Έτσι, αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερη πίεση στις σχέσεις σας.

Αν και η Πανσέληνος δεν επιδρά άμεσα στο δικό σας ζώδιο, δεν παύει να δημιουργεί ένα πιο φορτισμένο κλίμα στη δουλειά ή στον χώρο που δραστηριοποιείστε κι αυτό να σας κάνει να έχετε κι εσείς το δικό σας μερίδιο στον εκνευρισμό. Κι επειδή σπάνια ένας Δίδυμος κρατά το στόμα του κλειστό, η Κυριακή είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να τα πείτε χύμα στους άλλους κι έτσι να δημιουργηθεί ένα μικρό χάος. Θα πρέπει να είστε λοιπόν προσεκτικοί τι λέτε και πώς το λέτε, αν θέλετε να αποφύγετε ένα τέτοιο σενάριο. Από την άλλη, πιθανώς κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή ένας γείτονας, ένας φίλος ή συμφοιτητής να έχει κάτι να σας πει και αυτό να είναι η αιτία του εκνευρισμού. Προσοχή στην οδήγηση επίσης. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ