Γάμος στο Hollywood: Η Έλεν ντε Τζένερις και η Πόρσια ανανέωσαν τους όρκους τους - Η Κρις Τζένερ χοροστάτησε της τελετής (φωτό- βίντεο)

Οι διάσημοι καλεσμένοι στους γαμήλιους όρκους της Έλεν Ντε Τζενέρις και Πόρσια Ντε Ρόσι...

Η Έλεν Ντε Τζενέρις και η Πόρσια Ντε Ρόσι ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους.

Η 65χρονη πρώην παρουσιάστρια talk show και η 50χρονη ηθοποιός εθεάθησαν στο νέο τους σπίτι, καθώς είπαν ξανά το «I do» μπροστά στη φίλη τους Κρις Τζένερ.

 

 

 

Παρουσία του πρίγκιπα Χάρι, της Μέγκαν Μαρκλ, της Τζένιφερ 'Ανιστον και της Κέιτι Πέρι ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζενέρις και η ηθοποιός Πόρσια Ντε Ρόσι, σύμφωνα με το περιοδικό People.

 

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ βρέθηκαν στο καινούργιο σπίτι του ζευγαριού με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της Πόρσια το οποίο μετατράπηκε σε μια τελετή ανανέωσης όρκων που τέλεσε η Κρις Τζένερ (Kris Jenner).

Μέσα από το κανάλι της Έλεν Ντε Τζένερις στο YouTube, ανέβηκε  βίντεο με αποσπάσματα από την έκπληξη της Πόρσια Ντε Ρόσι, ενώ και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα.

 

 

Nα σημειώσουμε πως οι δυό τους παντρεύτηκαν το 2008. 

Η Κρις Τζένερ είπε, ευλογώντας την ανανέωση των όρκων και της αγάπης τους, ότι η Έλεν ντε Τζένερις και η Πόρσια ντε Ρόσια είναι «couple goals», δηλαδή ένα ζηλευτό ζευγάρι που όλοι θα ήθελαν να έχουν μια αγάπη σαν και τη δικιά τους.

«Όταν σκεφτόμουν τι θα έκανε τα γενέθλιά μου πραγματικά ξεχωριστά, εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, σκέφτηκα ότι θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο για μένα», είπε η Πόρσια στην Έλεν ντε Τζένερις.

«Ποιο είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που θα μπορούσα να έχω ποτέ στη ζωή μου από το να με αγαπήσει κάποια που είναι τόσο υπέροχη όσο είσαι εσύ;», είπε η Πόρσια στη σύζυγό της. Παράλληλα, της είπε πόσο ενθουσιασμένη νιώθει στο ξεκίνημα ενός «νέου κεφαλαίου» σε ένα νέο σπίτι που ήταν ήδη γεμάτο με ιδιαίτερες αναμνήσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ