Bασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Απαστράπτουσα με καναρινί φόρεμα & φανταστικό headpiece - Οι snakeskin γόβες που απογείωσαν το look

Eπέτειος γάμου για τους royal! 

Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, έλαμπε στο καναρινί φόρεμά της καθώς γιόρτασε την 21η επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της, βασιλιά Γουλιέλμο-Αλεξάντερ.

Μαζί με την κόρη τους πριγκίπισσα Καταρίνα-Αμαλία, 19 ετών, το ζευγάρι ξεκίνησε περιοδεία στα ολλανδικά νησιά της Καραϊβικής την τελευταία εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Ο σέξι χορός της βασίλισσας Μάξιμα, ακολουθεί ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος - Χρώμα και ενέργεια στην Αρούμπα (φωτό & βίντεο)

Αφού επισκέφθηκαν το Μποναίρ και την Αρούμπα, οι Ολλανδοί βασιλείς βρίσκονται τώρα στο Κουρασάο μέχρι τη Δευτέρα, προτού μεταβούν την επόμενη εβδομάδα στον Άγιο Μαρτίνο, τον Άγιο Ευστάθιο και τον Σάμπα.

instagram

Η 51χρονη Μαξίμα έχει γίνει γνωστή για τις ασυναγώνιστες εμφανίσεις της - και δεν μας απογοητεύει ποτέ. 

Το βασιλικό ζεύγος αγκαλιάστηκε ενώ πόζαρε για φωτογραφίες στην πρωτεύουσα του Κουρασάο, Willemstad. Η Μάξιμα ολοκλήρωσε το look της με snakeskin γόβες και ασορτί τσαντάκι, ενώ φόρεσε και ένα καταπληκτικό headpiece σε μπεζ απόχρωση. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ