Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα σε όλα τα επίπεδα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια της μέρας, σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι τόσο απαιτητικές, αντιθέτως είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές. Η σημερινή μέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι.

Θα είναι πιο εύκολο να κάνουμε αλλαγές και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται στο περιβάλλον που ζούμε, ενώ μπορεί να νιώθουμε καλύτερη την επαφή μας με τους άλλους ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. 

ΚΡΙΟΣ

Πιο απαιτητική η σημερινή μέρα για σας, με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Το βράδυ προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο υποβοηθούμενη από τις θετικές όψεις της ημέρας κάνει πιο γοητευτικό τον λόγο σας και βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας απασχολούν κάποια ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά, που όμως παρά την πίεση που νιώθετε σήμερα μπορεί να πάνε κάπως καλύτερα. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλώς προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ