Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 Έζησε 15 λεπτά στον Παράδεισο: Γυναίκα, κλινικά νεκρή, βίωσε μεταθανάτια εμπειρία – Περιγράφει απίστευτες εικόνες, τι είδε (βίντεο)

Τα λουλούδια, οι λίμνες και τα τεράστια κτίρια που έκαναν τους ουρανοξύστες του Ντουμπάι να μοιάζουν καλύβες

Μια γυναίκα ήταν κλινικά νεκρή για 14 λεπτά και υποστηρίζει ότι βίωσε μια μεταθανάτια εμπειρία, αναφέροντας ότι βρέθηκε στον «παράδεισο» και αποκόμισε την αίσθηση πως έμεινε εκεί για πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η Δρ Lynda Cramer μίλησε στο κανάλι NDE Diary του YouTube και ανέφερε ότι στις 6 Μαΐου 2001 πήγαινε στο μπάνιο της, όταν κατέρρευσε, γιατί «πέθανε». Οι γιατροί έδωσαν μάχη 15 λεπτών για να την επαναφέρουν και εκείνο το χρονικό διάστημα, βρέθηκε στον «παράδεισο».

«Βρέθηκα να στέκομαι σε αυτό που ονόμασα το πεδίο των λουλουδιών. Παρατηρούσα μια οροσειρά 30.000 φορές μεγαλύτερη από το Έβερεστ», είπε σημειώνοντας ότι η ψύχη της βγήκε από το σώμα.

«Υπήρχε μια οροσειρά όπου κι αν ήμουν. Μπορούσα να δω κτίρια με ουρανοξύστες. Το Ντουμπάι είναι σαν μικρές μικροσκοπικές καλύβες σε σύγκριση με αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «είδα λίμνες, μπορούσα να δω τα πάντα με πανοραμική θέα. Έτσι, αλληλεπιδρούσα με ανθρώπους, μιλούσα μαζί τους».

Το κανάλι NDE σχολίασε για τη μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε η Lynda Cramer, ότι «μερικοί άνθρωποι απορρίπτουν τις μεταθανάτιες εμπειρίες ως όνειρα ή παραισθήσεις ενός εγκεφάλου που πεθαίνει. Όμως, οι άνθρωποι γενικά δεν έχουν τα ίδια είδη παραισθήσεων. Αντίθετα, οι περιγραφές των εμπειριών, είναι αξιοσημείωτα συνεπείς, παρά τις πολιτισμικές ή χρονικές διαφορές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ