Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες για δώρα στο Cycladic Shop - καρδιόσχημα, διακοσμητικά, σπάνια κοσμήματα με θέμα τον έρωτα & την αγάπη (φωτό)

Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές εμπνέονται από τις εκθέσεις του Μουσείου

Κατά την μυθολογία, ο θεός Έρωτας ήταν καρπός της ένωσης της Αφροδίτη και του θεού Άρη. Εκπροσωπούσε το πάθος, την αγάπη και τα συναισθήματα των ανθρώπων που δημιουργούν τη χαρά και τη ζωή….

Φεβρουάριος στο Cycladic Shop με πολλές και πρωτότυπες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές εμπνέονται από τις εκθέσεις του Μουσείου και προτείνουν για τους αγαπημένους σας χειροποίητα γλυπτά, καρδιόσχημα διακοσμητικά αντικείμενα, πρωτότυπα gadgets αλλά και σπάνια κοσμήματα με θέμα τον Ερωτα και την Αγάπη.

Ανάμεσα στις επιλογές για δώρα του Cycladic Shop και του EShop του Μουσείου ξεχωρίζουν τα βιβλία, οι καλύτερες εκδόσεις της αγοράς, και ο πάντα διαχρονικός κατάλογος της εμβληματικής έκθεσης "ΕΡΩΣ. Από τη Θεογονία του Ησίοδου στην ύστερη αρχαιότητα" του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

ΚΑΡΔΙΑ | 120,00 € - Γλυπτό σε σχήμα καρδιάς, από λευκό ελληνικό μάρμαρο. Σχεδιαμός: On Entropy Marble Atelier

Ένα πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους σας είναι μία συνδρομή στους Φίλους του Μουσείου. Οι Φίλοι απολαμβάνουν απεριόριστη ελεύθερη είσοδο στο μουσείο όλο τον χρόνο, αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις στο Cycladic Shop έως 30% και ένα μοναδικό πρόγραμμα πολιτισμού γεμάτο ξεχωριστές δράσεις.

ΚΟΣΜΗΜΑ «ΕΡΩΤΑΣ» | 45,00 € - Κόσμημα με φτερωτό Ερωτιδέα που κρατάει τη γη στα χέρια του. Κατά την μυθολογία, ο θεός Έρωτας είναι καρπός της ένωσης της Αφροδίτη και του θεού  Άρη.
Εκπροσωπούσε το πάθος, την αγάπη και τα συναισθήματα των ανθρώπων που δημιουργούν τη χαρά και τη ζωή.

Επισκεφτείτε το cycladic.gr για να προσφέρετε μια εγγραφή ως δώρο.

ΓΛΥΠΤΟ «ΚΡΙΚΟΙ» | 360,00 €  - Γλυπτό με κρίκους από λευκό ελληνικό μάρμαρο, που συμβολίζει την ένωση, αποκλειστικά σχεδιασμένο για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Αγοράστε τα δώρα σας online στο: cycladic.gr/shop με αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο. Με κάθε αγορά σας από το Cycladic Shop στηρίζετε το έργο του Μουσείου.

«YOU ARE THE SUN OF MY LIFE» ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ | 50,00 €

Το Cycladic Shop λειτουργεί ώρες και μέρες του Μουσείου:

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 10.00-17.00

Πέμπτη:10.00-20.00

Κυριακή: 11.00-17.00

Τρίτη κλειστά

Έκπτωση από 10 έως 30% για τους Φίλους του ΜΚΤ

Δείτε όλα τα δώρα στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ