Θάνατος Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πώς έχασε 50 κιλά με επικίνδυνα χάπια αδυνατίσματος - το ακραίο πρόγραμμα για να χάσει βάρος

Έπαιρνε 80 χάπια τη μέρα ...

Η Lisa Marie Presley - η εκλιπούσα κόρη του βασιλιά του Rock and Roll Elvis Presley - φέρεται να είχε κάνει χρήση οπιοειδών και φαρμάκων για απώλεια βάρους πριν από τον τραγικό θάνατό της στις 12/1/23

Η 54χρονη Presley, η οποία πάλευε με τον εθισμό για χρόνια, "έπαιρνε ξανά οπιοειδή" και ενώ έκανε "ακραία αγωγή για απώλεια βάρους" προκειμένου να "δείχνει στα καλύτερά της" στο κόκκινο χαλί, δήλωσαν πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας στο TMZ.

Δείτε επίσης: Priscilla Presley: ''Mε σπαραγμό μοιράζομαι μαζί σας το νέο, ότι η όμορφη κόρη μου έφυγε από τη ζωή'' (φωτό)

Η Lisa Marie προωθούσε την ταινία "Elvis" του Baz Luhrmann μαζί με τον πρωταγωνιστή Austin Butler, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ.

Η τραγουδίστρια φέρεται να υποβλήθηκε σε πλαστική χειρουργική επέμβαση και να πήρε χάπια απώλειας βάρους που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια "40 έως 50 κιλών" μόλις δύο μήνες πριν περπατήσει το τελευταίο της κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες του 2023.

Επίσης, τη Δευτέρα 30/1, αναφέρθηκε ότι η Lisa Marie είχε χρέη εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει το pagesix.

Ο πρώην σύζυγός της και κιθαρίστας Mάικλ Λόκγουντ, σε δικαστικά έγγραφα, υποστήριξε πριν αρκετά χρόνια πως η χρήση ναρκωτικών από την Πρίσλεϊ, ήταν χειρότερη από ό,τι όλοι γνώριζαν. Το 2016, ο Λόκγουντ δήλωσε στο Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες ότι η Πρίσλεϊ γινόταν παρανοϊκή μετά από χρήση κοκαΐνης και κατανάλωση έως και 80 οπιούχων χαπιών καθημερινά.

Το 2015, σύμφωνα με τον Λόκγουντ, έμενε ακόμη και ξύπνια για έως και 11 συνεχόμενες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ