Kύκλος των Xαμένων Ποιητών - πρεμιέρα: Καλοντυμένες οι Άγριες Μέλισσες, Διδασκάλου, Χειλά - Φαμέλη, Μιχαλάκη (φωτό)

Επίσημη πρεμιέρα στο κατάμεστο Θέατρο Βρετάνια

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο κατάμεστο Θέατρο Βρετάνια, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της έξοχης παράστασης “Ο κύκλος των χαμένων ποιητών” του Τομ Σούλμαν σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη.

Πλήθος διασήμων και ανθρώπων της ελληνικής, καλλιτεχνικής σκηνής έδωσαν το παρών. 

Ο Άκης Σακελλαρίου υποδύεται τον Τζον Κήτινγκ, τον αντισυμβατικό καθηγητή που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Ο Τάσος Χαλκιάς ερμηνεύει το ρόλο του συντηρητικού διευθυντή Νόλαν και ο Σπύρος Τσεκούρας αυτόν του τραγικού πατέρα κ. Πέρι.

Μαζί τους – το πιο σημαντικό – οι μαθητές, ο πυρήνας δηλαδή του έργου που απαρτίζεται από έναν επίλεκτο θίασο ταλαντούχων ηθοποιών της νέας γενιάς. 

Ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν και πολλοί ηθοποιοί από τις Άγριες Μέλισσες.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η  Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και η Δανάη Μιχαλάκη έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις με στυλάτα outfits. Η Kατερίνα Διδασκάλου έκανε ένα total black outfit, ενώ η Δανάη Μιχαλάκη έσπασε το μαύρο με ένα κόκκινο φουλάρι. 

Τέλος η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, έκανε ένα καταπληκτικό ντύσιμο, σφού επέλεξε ένα μωβ παλτό με floral παντελόνι και μια υπέροχη στέκα. 

Εκτός από τις 'Αγριες Μέλισσες, στην πρεμιέρα βρέθηκαν και ηθοποιοί του Σασμού, όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης και ο Μιχάλης Αεράκης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ