All Hollywood stars μαζί! Sharon Stone, Priyanka Chopra, Rita Wilson, Sofia Vergara, Jessica Alba (φωτό & βίντεο)

Όλες οι σταρ σε μία φωτογραφία

Πόσες επώνυμες χωράνε σε μία φωτογραφία; Πολλές!

Η Priyanka Chopra δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπα και ένα βίντεο από το πάρτι που διοργανώθηκε για τα 25 χρόνια του brand της Anastasia Soare (Anastasia Soare Beverly Hills).

Δείτε όλες τις φωτό και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Την ίδια μέρα γιόρτασαν και τα 69ά γενέθλια της διάσημης παρουσιάστριας της αμερικανικής τηλεόρασης Oprah Winfrey. Όπως καταλαβαίνετε στο event, που φιλοξενήθηκε σε μια ιδιωτική κατοικία στο Μπέβερλι Χιλς, βρέθηκαν πολλές πασίγνωστες κυρίες.

Ανάμεσά τους ήταν η Sharon Stone, η Heidi Klum, η Cindy Crawford, η Jennifer Lopez, η Kim Kardashian, η μητέρα της Kris Jenner, η Jessica Alba, η Sofia Vergara, η Gayle King, η  Alessandra Ambrosio, η Jessica Alba, η Rita Wilson, η Lori Harvey, η Maria Menounos και η Ashley Tisdale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Σε ένα από τα κλικ που μοιράστηκε με τους 84.8 εκατομμύρια followers της η Ινδή καλλονή, τις βλέπουμε λοιπόν όλες μαζί!

Σε μια άλλη φωτογραφία η Chopra, που φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα και ασορτί πανωφόρι σε μωβ, μαύρους και πετρόλ τόνους, ποζάρει με την Sharon Stone, η οποία είναι ντυμένη με ένα μαύρο τοπ και μια μακριά φούστα με animal print τελείωμα.

Δείτε επίσης: Καλώς τα κορίτσια! Τζένιφερ Λόπεζ και Κίμ Καρντάσιαν μαζί - Γιατί βγάζουν selfies οι διάσημες και πλούσιες σταρ; (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ