Χάντερ Μπάιντεν: Ζήτησε «ροζ» βιντεοκλήσεις από υπάλληλό του, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ – Σοκάρει με τα cybersex μηνύματά του (βίντεο)

Οι νέες περιπέτειες του πρωτότοκου γιου τον Τζο Μπάιντεν

Σε ανήθικες και άσεμνες προτάσεις είχε προβεί, εις βάρος μιας υπαλλήλου του, o Χάντερ Μπάιντεν, γιος του αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος φαίνεται να παρακρατούσε τον μισθό της γυναίκας ζητώντας τις «ροζ» βιντεοκλήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την DailyMail, ο Χάντερ Μπάιντεν ζητούσε cybersex από μία από τις υπαλλήλους του προκειμένου να της καταβάλει τα δεδουλευμένα της.

Τα μηνύματα μεταξύ του Μπάιντεν και της 29χρονης, τότε, υπαλλήλου του προκαλούν σοκ, αποδεικνύοντας ότι ο Χάντερ να ζητούσε cybersex και να της στέλνει μετρητά μέσω της Apple Pay.

Η γυναίκα, της οποίας τo όνομα η DailyMail.com επέλεξε να μην δημοσιεύσει, εργάστηκε ως βοηθός στο δικηγορικό γραφείο Χάντερ, το 2018 και το 2019. Είναι η τέταρτη υπάλληλος με την οποία είναι γνωστό ότι είχε σεξουαλική σχέση.

Έγγραφα από λαπτοπ του του δείχνουν ότι ο Χάντερ έβαλε τη σύντροφο και χήρα του αδερφού του, Χάλι Μπάιντεν, στη μισθοδοσία της εταιρείας του, καθώς και την αδερφή της Λιζ Σέκουντι, με την οποία είχε επίσης σχέση.

Ο Χάντερ την τράβηξε και τη φωτογράφισε να κάνουν σεξ εκείνη την περίοδο και αποθήκευσε τις εικόνες στο λάπτοπ του.

Τον Ιανουάριο του 2019, έστειλε email στη γραμματέα του Χάντερ ρωτώντας γιατί δεν είχε λάβει τον μισθό της Δεκεμβρίου 837,06 $ και γιατί η ασφάλιση υγείας της εταιρείας της δεν ήταν ενεργή.

Δύο μήνες αργότερα της έστειλε 500 $ μέσω Apple Pay και παραπονέθηκε ότι «πραγματικά δεν είχε χρήματα» λόγω «δίδακτρων διατροφής και άλλων ειδών κ.λπ.».

Της είπε: «Είσαι τόσο όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά. Μου λείπεις πολύ και νιώθω φρικτά που σου φέρθηκαν τόσο άσχημα».

Την προσκάλεσε στο Νιου Χάμσαϊρ, αλλά εκείνη του είπε: «Δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά το αεροπορικό εισιτήριο και μόλις και μετά βίας μπορώ να βγάλω το νοίκι μου αυτόν τον μήνα».

Μέρες αργότερα της έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι θα την πλήρωνε, αλλά ότι έπρεπε να συνομιλήσει μαζί του μέσω βίντεο.

«Αν κάνουμε FT, ο κανόνας πρέπει να είναι να μην μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από το σεξ και πρέπει να είμαστε γυμνοί και πρέπει να κάνουμε ό,τι ζητήσει ο άλλος εντός λογικής» της είχε γράψει ο Χάντερ.

Μεταξύ των μηνυμάτων που ο Χάντερ έστειλε στον βοηθό του συνολικά 2.750 $ μέσω Apple Pay.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ